Stefanie voelt zich gepasseerd, en moet het tatoeëren weer oppakken ~ Utopia Gekte

9/13/2015

Stefanie voelt zich gepasseerd, en moet het tatoeëren weer oppakken

Een kinderfeestje

We schreven eerder vandaag al meerdere keren over het familie bezoek van Stefanie. Inmiddels heeft de familie het terrein al weer moeten verlaten. De drie uur waren zo weer om, en na nog een paar groepsfoto's was het weer tijd om afscheid te nemen. Stefanie liep nog snel de vide op om haar zelfgemaakte shirtjes te pakken. Het ''very pig boobs'' shirtje, en het ''Geschikt, ongeschikt, geSTIFFt'' shirtje geeft ze namelijk mee aan haar familie. Ook komen we te weten dat Stefanie zich een beetje gepasseerd voelt door Rolf. Dit laat ze weten aan haar familie. Haar familie is trouwens van mening dat Stefanie het tatoeëren weer op moet gaan pakken, en er voor moet gaan. Wie weet. De tattoo leraren komen nog steeds regelmatig langs, en Stefanie zou er dus gewoon weer bij kunnen gaan zitten. 

Bas bekijkt tussendoor interessante dingen op de laptop. En om half vier komen er wat mensen het terrein op voor een kinderfeestje. Jayden is vandaag jarig en dat moet natuurlijk goed gevierd worden. We zien van alles wat het tot een geslaagd feestje kan maken. Enthousiaste ouders, enthousiaste Utopianen. Taart, snoepjes en ballonnen. Als ze met zijn allen op de bank gaan zitten word er al snel voor de jarige jop gezongen. In de taart staat een vuurwerk fontein die aangestoken wordt, en er worden flink wat verjaardagsliedjes gezongen. Uiteindelijk is het ook nog tijd voor cadeautjes. Wim heeft een auto in elkaar geknutseld die Jayden uit mag pakken. Vervolgens worden er ook nog snoeparmbandjes gemaakt met snoepslierten en spekkies. Volop plezier dus.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.