Stefanie: ''Rob Geus kan mijn kont kussen''. ~ Utopia Gekte

9/12/2015

Stefanie: ''Rob Geus kan mijn kont kussen''.

Roddels voor het leven.

Het feestje duurde nog even de afgelopen nacht. Hoewel sommigen al op tijd naar bed gingen zit het merendeel nog gezellig bij het kampvuur. Opvallend was dat steeds meer dames tegen Naomi willen kickboksen. Inmiddels zijn Stefanie, Gabriëlle én sinds deze nacht ook Gina enthousiast over zo'n duel. Maar Gina gaat het alleen doen met goedkeuring van haar mama.

Verder is er ook het een en ander aan gemopper te bespeuren rond het vuur. Met name Stefanie doet wat uitspraken die ze misschien beter niet kan doen. Er komt dan ook een streamlock van de regie die haar in bescherming neemt. Zo kan Rob Geus haar kont kussen en ''als Rob Geus hier binnen komt dan....'' Verder krijgen we niks meer mee. Wie weet komt Rob Geus binnenkort weer eens langs en dan zien we of hij de kont van Stefanie zou willen kussen. Ze staat dan wel lang gebukt want hygiëne gaat voor. Hij voert vast eerst een nadere inspectie uit met zijn UV lamp, stofdoekje én gewassen handen.

Weer een tijdje later, na 2 uur 's nachts, zitten Rob, Stefanie en Benjamin gezamenlijk achter de loods. Het onderwerp van gesprek is onder andere Bas. Zo zou hij volgens Stefanie niet meer naar de geitjes omkijken. Volgens Rob is Bas alleen maar voor de televisie gekomen en daar heeft hij niks mee. Ook op wie ze gaan stemmen en wie ze graag zien vertrekken wordt besproken. Rob geeft aan het deze keer erg lastig te vinden. Nicole heeft laten weten dat ze naar huis toe wilt, maar hij zou haar graag in Utopia houden. Waar ze het wel alle drie over eens zijn is dat ze moe worden van Cees.

Uiteindelijk is het ook voor die drie tijd om naar bed te gaan. De volledige gesprekken bekijken waaronder een gesprek tussen Bjorn en Rob over Rolf? De video's staan hier op een rij:


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.