Stefanie moet altijd een pispaaltje hebben ~ Utopia Gekte

9/21/2015

Stefanie moet altijd een pispaaltje hebben

Is Rolf een stoker?

Deze middag zien we Rob en Stefanie samen op het rokersbankje zitten. Het gesprek gaat over Rolf en over de stemming. Rob vind dat Rolf de groep uit balans brengt. En volgens Stefanie is het ook een beetje een stoker. Rob weet niet of het een stoker is, maar de groep reageert in ieder geval niet goed op hem. Stefanie zegt echt niet te weten op wie ze de komende stemming moet gaan stemmen. Iedereen is al door haar hoofd heen gegaan. Rob heeft hetzelfde, maar Rob denkt sowieso niet op matties te gaan stemmen. Gina vind hij voor de groep niet veel bijdragen. Maar het word een aparte stemming. Volgens Rob kan je het jezelf heel moeilijk maken.

Stefanie zegt met Bjorn en Rolf in haar hoofd te zitten. Bjorn vind ze echt heel erg irritant, die zit echt in haar irritatiezone. Stefanie moet ook altijd iemand hebben die het pispaaltje is bij haar. ''Dat is ook niet goed'', laat Rob weten. Hij vindt het zelfs best wel ziek. ''Ik ben ook ziek'', laat Stefanie weten. Ze weet ook niet hoe het komt, ze kiest er niet voor. Ze heeft gewoon altijd standaard een pispaaltje. Maar ze is zelf ook vaak het pispaaltje geweest. Rob kan daar helemaal niks mee. ''Je hoeft er ook helemaal niks mee te kunnen'', laat Stefanie weten. Rob vraagt zichzelf af waarom ze altijd een pispaaltje moet hebben. ''Om me agressie te uiten of zo. Als ik nou overal een antwoord op wist, kon ik ook een oplossing vinden'', laat Stefanie weten. Een ''goeie tekst'' vind Rob.

Bas die er ook bij is komen zitten snapt er ook niks van. ''Waarom moet je een pispaal hebben om zelf geen pispaal te zijn, terwijl je al geen pispaal was''. Stefanie weet het niet. Ze heeft gewoon simpelweg altijd een pispaal.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.