Stefanie krijgt meer energie. ~ Utopia Gekte

9/23/2015

Stefanie krijgt meer energie.

Goedemorgen Utopia.

Er is een avond en nacht voorbij gegaan zonder interessant nieuws. De bewoners lagen vroeg op bed, niemand heeft zich lam gezopen en er is niks spannends onder de dekens gebeurd. Ook zo moet het een keertje kunnen in Utopia. We gaan dus lekker snel door met de dag van vandaag. Ivan maakt ruim op tijd de dames wakker. Daarmee bedoelen we niet de koeien, maar Stefanie en Naomi. Gisteren was Ivan dit vergeten(?) tot grote ergernis van Naomi. In plaats van zelf een wekker te zetten kiest ze er dus voor om gewoon Ivan weer als wekker te laten fungeren. En hij lijkt dat overigens geen probleem te vinden.

Uiteindelijk zien we alleen Stefanie en Ivan bij de koeien. Naomi duikt weer terug haar bed in ook al had ze haar pak al aangetrokken. Cees zien we ook alweer opruimen in de loods. Al met al een normale ochtend zoals elke dag. Ook Bas is rond half negen wakker en krijgt van Cees te horen hoe slecht hij heeft geslapen. In de stal gaan Stefanie en Ivan ongehinderd door met de arbeid. Stefanie vind het mooi om te zien hoe iedereen tot 11 uur in de ogen wrijft, en dat zij juist energie krijgt van het koeien verzorgen in de ochtend. Als alles klaar is bij de koeien laat Ivan dit aan Naomi weten. Zij ligt kapot moe in bed.

Waar krijg jij 's ochtends meer energie van? Laat het ons weten in de reacties!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.