Stefanie is gefrustreerd en voelt zich ''conjo'' dom ~ Utopia Gekte

9/20/2015

Stefanie is gefrustreerd en voelt zich ''conjo'' dom

Op de schommelbank met Gabriëlle

Om kwart over vijf zien we Gabriëlle en Stefanie samen buiten op de schommelbank zitten. Het gesprek gaat over van alles en nog wat, en komt uiteindelijk ook op het onderwerp Stefanie en Rob terecht. Gabriëlle vraagt zichzelf af of Stefanie er nog niet achtergekomen is dat er niks is. Ook de stemmingen komen ter sprake. ''Maak je je zorgen om de stemmingen?'', vraagt Gabriëlle nieuwsgierig. Stefanie denkt dat het een drukke bank word. Het zelfde als de vorige stemronde ongeveer. Stefanie vind het nu zelfs nog moeilijker. En Gabriëlle deelt die mening. ''Ontzettend moeilijk''. Gabriëlle heeft het gevoel alsof ze moet graven, dat ze moet zoeken naar redenen. ''Oude koeien uit de sloot gaan halen'', vult Stefanie aan. Maar dat gevoel heeft Gabriëlle niet. Gabriëlle zou absoluut niet op Cees stemmen, ze heeft er wel over nagedacht om op Stefanie te stemmen. Maar op dit moment zou ze dat niet doen. Ze vindt Stefanie gewoon leuk, en Stefanie doet meer dan voorheen. Stefanie moet zich alleen niet de kaas van het brood laten eten. Meer op haar strepen staan met wat ze wil. Volgens Gabriëlle geeft Stefanie te snel op. Gabriëlle zal zeker niet op Stefanie stemmen, ze vind ook niet dat Stefanie een stem verdiend. 

Stefanie vraagt zich af wat voor nieuwelingen er met de stemming binnen komen. ''Al sla je me dood'', laat Gabriëlle weten. Gabriëlle is meer benieuwd wie er op de bank komt. Zelf is ze niet bang om stemmen te krijgen, op de bank te komen, of weg gestuurd te worden. Maar ze denkt wel stemmen te krijgen. ''Ik ben misschien soms een beetje teveel Gabs''. Maar zo gauw als Gabriëlle boos is, is het ook weer over laat ze weten. Als er een stilte valt laat Stefanie weten dat ze gefrustreerd is. ''Door wat?'', vraagt Gabriëlle geïnteresseerd. Stefanie is natuurlijk gefrustreerd over Rob. Als Rowena er vanmiddag niet tegen haar over begonnen was had Stefanie vandaag een goede dag gehad. Stefanie vind zichzelf hopeloos en dom. En Gabriëlle is van mening dat Stefanie geen eigenwaarde heeft. Stefanie vind zichzelf zelfs ''conjo'' dom. Ze haat mannen omdat ze ze niet begrijpt. Maar volgens Gabriëlle wil Stefanie een man begrijpen die zichzelf niet eens begrijpt. Stefanie denkt dat ze misschien wel teveel geduld heeft.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.