Speed daten met Bas, geef je nu op! ~ Utopia Gekte

9/09/2015

Speed daten met Bas, geef je nu op!

Bas: ''Ik ben hartstikke lief''

De hele middag is er vrij weinig in Utopia gebeurd waar we een hele blog over konden schrijven. Wel zijn er wat kleinere dingen gebeurd, zo is er een nieuw koffiezetapparaat afgeleverd rond half twee. De bewoners zijn er tot nu toe erg blij mee. Eindelijk weer lekkere koffie, verschillende soorten koffie, en nog een mooi apparaat ook. Zo is het Utopia logo op het schermpje te zien, en als je even niks doet komen er foto's van de bewoners langs op het schermpje. Mark en Gina zijn de hele middag al bezig met klussen in de wellness. Zo zijn ze onder andere bezig met het paars verven van de muur/muren. En zij zijn niet de enige die druk bezig zijn geweest. Ook Wim is weer aan het klussen geweest. Rob heeft op de akker staan werken. En Naomi zagen we ook net het een en ander doen bij de werkschuur. Eerder vanmiddag kwamen er ook weer klanten voor Nicole het terrein op. Zij heeft dus ongetwijfeld weer mooie tatoeages gezet. Verder is er deze middag nog een markt afspraak geweest. En hebben Benjamin en Stefanie op de schommelbank liggen relaxen. 

Op dit moment zien we Cees al een hele tijd in de horeca keuken staan. Rolf zou voortaan elke dag koken, maar blijkbaar is daar nu al weer verandering in gekomen. Cees zorgt vandaag namelijk voor het avondeten. Hij is ondertussen nog druk bezig met het snijden van allerlei etenswaren. Terwijl een ander al gilt dat het bijna zes uur is. Gina en Mark zijn nog steeds in de wellness bezig. En Bas, Benjamin en Bjorn zitten even met zijn drieën in de lounge achter de loods. Daar gaat het gesprek over het onderwerp speed daten. Bas ziet het al helemaal voor zich. Hij bij de poort aan een tafeltje. En dan de dames die één voor één langs komen lopen. Toch lijkt dat niet de manier te zijn. Bjorn en Benjamin laten weten dat hun van alle aanmeldingen wel een selectie kunnen maken. Dus de leukste dames er uit kiezen. Bjorn denkt wel te weten wat Bas zijn smaak is. ''Zoek je een serieuze relatie?'', vraagt Benjamin. Bas laat weten dat hij gewoon eventjes wakker wil worden naast iemand, ''en dan het liefst een vrouw en geen kussen. Naast iemand met een hartslag. De genegenheid. Ik ben hartstikke lief'', aldus Bas. Hij wil dat er iemand wakker wordt op zijn borst. ''Of wakker worden op haar borsten'', grapt bas. Al snel hebben de heren de grootste lol. ''Pakt ze je borst nooit vast zo van oehh wat ben je gespierd'', lacht Bas. 

Al snel wordt duidelijk dat het geen grapje is, maar dat ze echt op zoek zijn naar dates voor Bas. Volgens Bas gaan de mannen het druk krijgen. Bjorn en Benjamin maken de grap dat ze de vrouwen dan wel even voor hem uit testen. Testen of de dame wel goed slaapt. En of ze hem bij zijn borsten vastpakt zo van ''oeh wat ben je gespierd''. Dan noemen ze het ''Bas zoekt vrouw''. Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar inwoners@talpa.tv (t.a.v. Cupido BenjiBjorn). Bjorn denkt dat het nu al storm loopt. Binnen kruipen ze achter de laptop. Bjorn en Benjamin zetten samen met Bas direct een oproep op de courant. Daar is meer informatie te lezen, over wat je moet doen als je geïnteresseerd bent. Ook gaan ze zo nog een filmpje opnemen. Waarin Bas een oproep doet aan alle geïnteresseerde dames. Gina zegt ook wel te willen speed daten, maar ze wacht eerst Bas zijn dates af.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.