''Slik af en toe je woorden in. Je bent goed bezig'' ~ Utopia Gekte

9/06/2015

''Slik af en toe je woorden in. Je bent goed bezig''

Tijd om weer afscheid te nemen

Cees heeft de afgelopen drie uur mogen genieten van zijn familie bezoek. En dit heeft hij ook zeker gedaan. Er is veel besproken, veel gezien, en Cees heeft allerlei cadeautjes gehad. Drie uur lijkt heel lang, maar voor je het weet is die drie uur weer voorbij. Vlak voordat de familie moet vertrekken zorgt Mark er voor dat de familie nog snel een patatje en wat snacks te eten krijgt. Als ze uit gegeten zijn is de tijd echt om. Er wordt nog snel een groepsfoto gemaakt, en dan is het tijd om weer richting de poort te gaan. De familie vind het lief dat Mark nog snel wat frietjes voor ze gemaakt heeft. ''Maar dat is zo. Het kunnen rare gasten zijn maar...als het er op aan komt dan zijn ze er ineens weer'', laat Cees weten.

De familie van Cees vraagt nog maar eens of Cees het wel echt naar zijn zin heeft in Utopia. En Cees legt dan uit dat ze best wel leuke en aparte dingen mee maken. Binnenkort komen zelfs Nick en Simon een live in de loods concert geven. Bij de poort neemt Cees afscheid. Tijdens het knuffelen worden er nog snel wat adviezen uitgewisseld. ''Pas goed op jezelf. Hou soms je mondje in bedwang'', laat zijn zus weten. ''Geef je de meiden een dikke knuffel van opa'', vraagt Cees aan zijn oudste dochter. Waarna zijn oudste dochter laat weten dat één van haar dochters gezegd zou hebben dat het nu wel weer genoeg was. ''Slik af en toe je woorden in. Je bent goed bezig'', laat zijn ex weten. Ook wil ze dat hij gaat genieten. ''Lekker genieten, stralen, en kom op met je winkeltje''.

Zodra de familie het terrein weer verlaat zien we Cees met een grote glimlach op zijn gezicht achterblijven. ''Dag lieverds, bedankt voor alle cadeaus en doe de groeten aan iedereen''. Als Cees weer terug in de loods is praat hij er nog even over na met zijn mede bewoners. Zo heeft Cees er echt van genoten, maar was de tijd zo weer voorbij. ''Idioot man, het is echt niks''. Cees vond het echt fantastisch. ''Maar het is zo snel om''. Cees wil ook Mark nogmaals bedanken voor de frietjes. Het was fijn dat Mark dat zo snel nog kon regelen voor ze.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.