Een discussie in het zwembad. Rob en Stefanie VS Gina ~ Utopia Gekte

9/03/2015

Een discussie in het zwembad. Rob en Stefanie VS Gina

Mark en Gina zijn een Siamese tweeling

In ons vorige bericht schreven we al over Gina en Mark die vrolijk aan het stoeien en ''vechten'' waren in het zwembad. We voorspelden al dat dat niet lang goed kon gaan. Maar het zijn uiteindelijk niet Mark en Gina die ruzie krijgen. Maar Rob en Stefanie die met Gina een discussie/ruzie krijgen. Ze beginnen namelijk over de ''relatie'' die Mark en Gina hebben. En dat gaat niet lang goed. Ook Rolf probeert zich in de discussie te mengen, maar wordt elke keer afgekapt en afgesnauwd door Rob en Stefanie. ''Jij moet je bek houden, jij komt net kijken'', aldus Rob. Of Stefanie met ''Nee, hou nou gewoon je mond dicht''. Gina verdedigt zichzelf en zegt dat ze al vanaf de eerste dag heeft gezegd dat ze naast Naomi kon gaan liggen. Maar dan vlucht ze. En wat dan nog, zij en Mark hebben het goed met elkaar zolang ze geen vriendje en vriendinnetje zijn. ''Maar voel je niks voor Mark?'', vraagt Rob haar. ''Jawel'', laat Gina weten, ''gevoelens gaan niet zomaar weg''. Alleen ze wil geen verkering meer in Utopia hebben ''klaar''. Buiten Utopia weet ze het niet. Rob zegt niet vervelend te willen doen, maar Gina en Mark zijn alleen nog maar samen. Iets dat volgens Rob ''f*cking irritant'' is. Hij vond ze leuker toen ze nog een stelletje waren. Zo van wie houden ze nou voor de gek. Als ze gek op elkaar zijn en bij elkaar passen, waarom kiezen ze dan niet voor elkaar. Komt het door familie?

Gina laat weten dat het niet door haar familie komt. Maar Rob vind het irritant. ''Alleen maar samen en dan zijn ze bff''s, hoe f*cking triest is dat. Of je bent lekker een stelletje. samen, genieten van de liefde. Of kappen met je bullshit''. Volgens Rob wordt iedereen er gek van. Moeten ze gewoon kappen met de bullshit, want Rob wordt er ook gek van. Als er niks is wil hij zijn mattie terug en dan gaan ze bier zuipen. Stefanie mengt zich er in en laat weten dat ze dan haar chick terug wil. ''Kappen met de bullshit, wie hou je voor de gek'', herhaalt Rob nog maar eens. Hij vind het echt een beetje een fantasyland. Gina vindt dat Mark antwoord moet geven. Zij heeft al tien duizenden antwoorden gegeven. Mark besluit op dat moment maar weg te lopen. Rob herhaalt nog een keer dat Gina moet kappen met de bullshit. Maar Gina snapt niet waarom ze haar de schuld geven. Mark loopt weg zonder antwoord te geven, en alleen zij heeft een grote bek bij zich. ''Laat mij een keer lekker met rust''. Gina geeft aan 10.000 meer woorden te hebben gezegd dan Mark. Waarna Stefanie vraagt of ze ook honderd procent eerlijk is geweest. Gina zegt dat ze er met Mark over gepraat heeft de afgelopen nachten en dat hij precies weet hoe ze er over denkt. Als hij het niet mede wil delen is dat zijn keus maar zij houd nu ook een keer haar mond. ''Loop een keer naar Mark toe in plaats van constant naar mij toe''.

Rob benadrukt dat het geen aanval is en Gina zegt dat ze al drie weken lang alleen naar haar toe komen. Rob zegt dat hij het gewoon hypocriet vind naar elkaar toe. Gina blijft ondertussen vol houden dat alleen haar dingen maar op beeld komen en dat van Mark niet. Rob zegt twee mensen te zien die bij elkaar passen, die gek op elkaar zijn maar die ook om de een of andere reden niet bij elkaar zijn, maar zich wel volledig afsluiten samen. Gina zegt dat ze zoveel gesprekken heeft gehad, en als Mark zijn mond houd, doet zij dat nu ook. Gina komt er alleen maar negatief uit. Zo zouden ze niet willen weten hoe slecht Gina er uit komt omdat Mark elke keer zijn mond houd. ''Laat hem een keer spreken''. Volgens Gina krijgt alleen zij de hele tijd de schuld en is ze een kutwijf, dat van Mark komt niet in beeld omdat hij wijs zijn mond dicht houd. ''Hij is slim om te zwijgen'', en Gina trekt haar mond open. ''Dat is het verschil''. Als Rob weer iets zegt laat Gina weten dat ze boos wordt. Ze vragen haar steeds om een antwoord maar ''vraag het aan hem''. Stefanie zegt dat ze het antwoord van Mark al heeft. Ze weten dat Mark gek op haar is, maar dat hij binnen Utopia niks wil. En volgens Gina is dat hetzelfde als wat zij zegt. Waarom accepteren ze het wel van hem en niet van haar. Ze heeft vanaf het begin al gezegd binnen Utopia geen relatie te willen. Waarom blijven ze bij haar doorvragen en bij Mark niet. Gina laat weten dat het gesprek voor haar klaar is. ''Laat me alsjeblieft met rust'''. Rob zegt dat hij ''f*ck de world'', zou zeggen, en gewoon voor de ander zou kiezen. Maar Gina hoeft in Utopia geen relatie. Al vind Rob dat ze al een relatie hebben, wat ze zijn één en één. Gina verdedigt zich en wijst Rob op de party. ''Neem de party''. Gina is niet vreemdgegaan. Heeft geen relatie. Heeft toen met een andere jongen gekust maar had geen relatie met Mark. Dat weet hij net zo goed als zij. ''Oke, dan ben je bff's of hoe je het ook wil noemen, zoek het uit'', laat Rob weten.

Gina zegt dat ze dan net zo goed over Rob en Stefanie kan beginnen, die zijn ook grotendeels samen. ''Komt exact op hetzelfde neer'', vind Gina. ''uh nee'', reageert Stefanie. En Rob vind dat Gina gewoon niet zo moeilijk moet doen. Gina vind juist dat hun niet zo moeilijk moeten doen. Zij snapt niet wat het probleem is. Mark en Gina hebben besloten niet meer samen te zijn en Rob en Stefanie maken er een issue van terwijl Mark en Gina er zelf geen probleem van maken. ''Jullie zijn een Siamese tweeling. We hebben niks, we zijn bff's. Maakt niet uit, maar verwacht dan ook niet dat niemand er wat van denkt of zegt'', aldus Rob. En Stefanie hoopt alleen niet dat Gina het laat voor haar familie. Rolf wil zich op dat moment ook weer in de discussie mengen, maar krijgt weer een snauw van Stefanie. Gina besluit op dat moment ook maar weg te lopen. ''Er zijn maar twee mensen die n**ken met elkaar, en dat ben ik in ieder geval niet'', roept ze nog snel voor ze echt weg loopt. ''O, of dat een goeie is. F*ck off joh dame'', reageert Rob. En Stefanie is ook verbaasd. ''Oh wauw'', weet zij alleen uit te brengen. ''Had je maar f*cking s*ks, wat een dombo'', gooit Rob er nog snel achteraan. Eigenlijk snapt hij ook niet waar ze zich mee bemoeien. ''Lekker laten gaan''. En volgens Stefanie snapt Gina ook niet dat ze alleen het beste met haar voor hebben. Rob vind het voor Gina zelfs prima. maar voor Mark... ''Ik had echt gezegd opzouten''.

En terwijl Stefanie, Rob en Rolf nog even achterblijven in het zwembad zien we Cees ook het bed maar eens in kruipen. Al is het niet zijn eigen bed. Hij kruipt net als Nicole en Ivan eerder op de avond al deden, ook een B&B in. Alleen waar Nicole en Ivan nog de moeite deden om hun eigen dekbed en kussens mee te nemen naar het Cordwood. Besluit Cees gewoon makkelijk te doen en gewoon onder het ''speciale'' B&B dekbed in de wellness te kruipen. Een goede nachtrust zal hij vast wel hebben daar.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.