Rowena sloeg er op los. Vroeger. ~ Utopia Gekte

9/28/2015

Rowena sloeg er op los. Vroeger.

Doei tanden.

We zijn vandaag een piepklein beetje heel erg veel te laat met onze berichtgeving. Vannacht genoten we namelijk met de hele familie van de maansverduistering/supermaan/bloedmaan onder het genot van een kopje koffie. Uiteindelijk was dat niet heel erg bijzonder, maar gezellig was het wel. :-) Na wat extra uurtjes slaap is het hoog tijd om weer over Utopia te schrijven en we beginnen bij gisteravond. Sinds het centraal hebben we niks meer geschreven dus daar gaan we snel verder.

Sterke verhalen, dat is iets wat we gisteravond allemaal konden meekrijgen op de livestreams. Zo ook bij Rowena die wat opmerkelijke uitspraken deed. Enigszins trots vertelt ze de hele wereld een vrouw te hebben geslagen die vet in de 40 was. Ze zou een blikje vol op 'haar smoel' hebben gegooid waarop de vrouw weg liep. Vervolgens gooide ze nog een keer vol op haar achterhoofd. Ze zat bovenop die dame tot er politie kwam en is uiteindelijk vrijgesproken omdat die andere dame dronken zou zijn. Inmiddels is Rowena allang niet meer zo. ''Ik wil lief zijn. Als je maar één seconde te lang naar me keek had je al een probleem'', laat ze namelijk weten. Zo heeft ze namelijk ook eens 2 tanden uit de mond geslagen bij een meisje. Ze heeft er wel heel veel spijt van en schaamt zich achteraf gezien kapot. Verder is ze door Ivan nog aangesproken vanwege het centraal. (Zie video) Ze neemt namelijk te vaak het woord terwijl een ander nog praat en dat is storend. Ze reageert enigszins verbaasd en zegt er voortaan op te gaan letten. Voor haar doen is ze namelijk al erg stil. De excuses van Rowena worden geaccepteerd.

Als Bjorn praat is het allemaal een stuk liever en aandoenlijker. Hij is namelijk gepest en vroeger blijven zitten in groep 3. Hij wilde niet meer naar school toe vanwege alle gevechten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.