Rowena, ex van Lange Frans, stond in de playboy. ~ Utopia Gekte

9/14/2015

Rowena, ex van Lange Frans, stond in de playboy.

Sappige informatie.

Een paar klikjes en tikjes op Google levert vaak leuke informatie op over nieuwe bewoners van Utopia. Maar zo sappig als nu? Dat hebben wij nog nooit gezien! Rowena Baierl, de nieuwe en 15e inwoner van Utopia, is geen totaal onbekende in het wereldje van bekende Nederlanders. Zo blijkt dat ze in de Playboy (NSFW) heeft gestaan en dat ze de ex is van rapper Lange Frans. Al is dat wel al heel lang geleden, namelijk in 2007. Vloggen en rappen doet ze ook, voor het laatst op 11 september 2015. (Zie video) Op Youtube noemt ze haar kanaal de RowRow Show en daar plaatst ze naast vlogs ook videoclips met haar eigen muziek. Want muziek is dé hoofdreden om Utopia in te gaan. Rowena verlangt naar (inter)nationaal succes in de muziekbusiness. En zoals we zien is er niets dat haar kan stoppen om dat doel te bereiken. Ook haar goede tijd bij tennisvereniging TC Middenmeer is beëindigd.

Rowena heeft een flinke achterban die haar door dik en dun zal steunen. Als we alleen naar haar profielfoto op Facebook kijken zien we al meteen dat ze 'populair' te noemen is vanwege de 242 likes. Met de komst van Rowena kan Utopia weleens flink door elkaar worden geschud, wat denk jij?0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.