Rolf zit met een stok achter de diertjes aan. ~ Utopia Gekte

9/02/2015

Rolf zit met een stok achter de diertjes aan.

Geen dierenvriend.

De ochtend is net voorbij en de middag is aangebroken. Tijd om even terug te gaan naar wat er nog meer is gebeurd deze ochtend. Het duurde natuurlijk weer even voordat iedereen uit bed kwam. Rond half tien zien we Rolf ook weer bewegen in de kas. Hij is nog altijd niet blij met de diertjes en lijkt bewust te provoceren richting de kijkers en lezers van Utopia. Hij is wederom erg onvriendelijk en jaagt de diertjes zelfs met een stok achterna. ''Die klote kippen moeten gewoon weg'', moppert Rolf stug door. Bas staat buiten de diertjes eten te geven in de vijver en Rolf moet per se op dat moment ook de vissen gaan voeren. ''Nu er uit godverdomme, stomme kip'', vloekt Rolf vrolijk verder. Het mag duidelijk zijn dat Rolf geen dierenvriend is, maar gelukkig blijft het bij woorden en zijn de diertjes ongedeerd. Uiteraard is een kas bedoeld voor planten en niet voor dieren, maar ze zaten er al voordat Rolf zijn zaadjes opeens daar moest planten. Gaat dit nog een keer fout aflopen?

Ergens anders op het terrein zijn andere Utopianen met andere activiteiten bezig. Zo is Naomi aan het dweilen, Cees aan het poetsen en Gabriëlle aan het sporten. Laatstgenoemde is nog altijd bang voor de koeien en laat dan ook een flinke gil horen als ze daar weer langs moet lopen. Nicole zien we om half 11 make-uppen en Naomi komt dan ook onder de douche vandaan.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.