Ruzie tussen Rolf en Cees ~ Utopia Gekte

9/10/2015

Ruzie tussen Rolf en Cees

Een ''leugenaar'' en een ''oude seniele gek''

Na het centraal is er weer van alles gebeurd in de loods. De afgelopen nacht is de vogel verschrikker weer van plek veranderd dankzij Rolf, die hem in de stal gezet heeft. Maar Naomi verdenkt Bjorn ervan. Bjorn heeft het niet gedaan en ontkent dus ook. Hij zegt dat hij het echt niet gedaan heeft, maar Naomi gelooft hem niet. Bjorn zegt uiteindelijk dat Naomi naïef is, maar daar is ze het zelf niet mee eens. Zij is juist degene die niet meer naïef is. Naomi is ondertussen wel druk bezig. Ze is de tafel in de loods wit aan het verven. In de lounge achter de loods is er ondertussen ook van alles gaande. Rolf heeft de afgelopen nacht van alles tegen Cees gezegd. Zo vertelde Rolf dat vele mede bewoners nog steeds problemen met Cees hebben, en dat in ieder geval Ivan hem gister middag wel kon wurgen. Cees praat er over met Ivan. En ook Rolf zit er bij. 

Volgens Cees zou Rolf het woord ''vermoorden'' gebruikt hebben. Dat Ivan hem wel wilde vermoorden. Maar voor zo ver wij weten is alleen het woord ''wurgen'' gebruikt. Al kunnen wij ook iets gemist hebben. Hoe dan ook. Rolf zegt dat hij het misschien verkeerd verwoord heeft, of dat Cees het verkeerd geïnterpreteerd heeft. Ivan vindt het vooral jammer dat het gesprek niet voor de camera's geweest is. Zodat er gezien is wat er precies gezegd is. En Ivan vind dat Rolf geen andere mensen er bij moet betrekken als hij iemand ergens op aan spreekt. Als hij zich ergens aan ergert bij iemand moet hij niet zeggen van ''ja en die vind dat ook''. Er is namelijk ook genoeg over Rolf te zeggen. Rolf vind het juist alleen maar spijtig dat hij anderen er bij moet betrekken omdat het anders niet tot Cees doordringt. Cees moet daar hard om lachen. Rolf zegt dat hij weer zit te koken om wat Cees gister allemaal tegen hem gezegd heeft. ''Een leugenaar''. Volgens Cees is iedereen dat met hem eens, en Cees zegt vervolgens nog een paar keer in Rolf zijn gezicht dat hij liegt over de wassen. Rolf is kwaad, en kan beter weg lopen. Daarom loopt hij ook weg. ''Iemand voor leugenaar uit maken. Oude seniele gek dat je bent''. Maar dat valt bij Cees weer verkeerd. Zelf kan hij wel Rolf voor leugenaar uitmaken, maar zodra Rolf dan iets terug zegt wat ook niet oké is, is Cees het er niet mee eens.

''Zie je nou hoe hij reageert, oude seniele gek. De snotneus. Het is toch niet te geloven met die jongen. En dan loopt die weg''. Cees zegt dat Rolf letterlijk het woord vermoorden gezegd heeft. En Rolf is nog maar net weg of Nicole komt ook al weer aanlopen. Ze zou de heren even alleen laten voor een gesprek, maar zat dus dichtbij genoeg om te weten dat Rolf net weg loopt. Ze hoorde zelfs iemand klappen, en iemand lachen. Het gesprek gaat nog een tijdje verder, en ook Nicole laat haar mening weten. Wat Cees gister tegen de markt afspraak gezegd heeft vonden ze in ieder geval niet leuk. Al verschillen de meningen erover of dat wat Cees gezegd heeft kan of niet.

In de loods is Naomi ondertussen ook de kast en een krukje aan het verven. En ook Gabriëlle is druk aan het verven. Cees hangt om twee uur de was buiten aan de waslijn. En raakt er ondertussen zoals gewoonlijk maar niet over uitgepraat. ''Hoe haalt hij het in zijn hoofd'', praat hij hardop tegen zichzelf. Ongeveer een kwartier later besluit Cees het met Bas te bespreken. Terwijl andere bewoners druk bezig zijn met andere dingen. Zo zien we Bjorn en Benjamin achter de laptop nog meer date aanmeldingen voor Bas bekijken. Naomi lijkt vandaag de hele dag te gaan klussen want na het verven van de tafel en de kast, is ze even later ook samen met Benjamin aan de toiletten begonnen. De ene lijkt een blauwe kleur te krijgen, en de andere een roze kleur. Cees raakt ondertussen echt niet uitgepraat over wat Rolf gezegd heeft. Om half vier is Wim de volgende persoon die van Cees te horen krijgt wat er allemaal gebeurd is.

Een filmpje van het gesprek tussen Cees, Ivan en Bjorn, is hier terug te vinden.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.