Rolf voelt zich een egoïstische klootzak ~ Utopia Gekte

9/05/2015

Rolf voelt zich een egoïstische klootzak

Hij had voor haar moeten kiezen

Om half drie zien we Rolf en Bas samen in de lounge achter de loods zitten. Rolf laat weten het egoïstisch van zichzelf te vinden dat hij hier zit. Hij voelt zich een egoïstische klootzak. Bas bevestigd dat Rolf de enigste in Utopia is die buiten een relatie heeft. ''En Wim'', vult Rolf aan. Maar dat is toch iets anders. Wim heeft Shanna in Utopia leren kennen, laat Bas weten. En die kan zo vaak langs komen als ze zelf wil vult Rolf aan. Volgens Bas zijn er hier ook genoeg dames te vinden. Maar daar zegt Rolf geen behoefte aan te hebben. Het mooiste meisje heeft hij thuis zitten.

Bas benadrukt dat als hij een vriendin had gehad, dat hij het zelf dan niet zou hebben gedaan. Gelukkig kan Rolf zijn vriendin al snel weer gaan zien. De 26e komt ze langs, en Rolf krijgt ook binnenkort weer post van haar. Rolf vertelt dat hij laatst nog heeft zitten janken achter de computer. Rolf had voor zijn vriendinnetje moeten kiezen. En hij heeft aan het begin niks over zijn vriendin gezegd omdat hij belooft had haar hier buiten te laten. Zodat ze niet bestookt wordt op Facebook met berichtjes en dergelijke. ''Je hangt wel een foto boven je bed van haar. Dat is ook niet beschermend'', reageert Bas. ''True'', laat Rolf weten. Daar heeft Bas een punt. ''Hopen dat er vanavond leuke afleiding tussen zit. Heimwee hebben we allemaal'', laat Bas weten als hij weer naar binnen loopt.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.