Rolf staart naar boven. ~ Utopia Gekte

9/13/2015

Rolf staart naar boven.

Stefanie vrolijk wakker.

Het duurt niet lang meer tot de middag aanbreekt. Helaas betekent dat niet dat iedereen inmiddels alweer vrolijk door de loods wandelt. Om 11:15 slapen nog steeds een aantal bewoners of ze liggen gewoon wakker in bed. Bijvoorbeeld Rolf, die we met zijn ogen open naar boven zien staren. Op dat soort momenten vragen wij ons weleens af wat er nou door iemand zijn hoofd om gaat. Heb jij enig idee?

Iemand die op dit moment wel even druk is draagt de naam Bas met zich mee. Hij is nog niet zo lang wakker maar loopt al snel naar de kas toe om zijn familie te verzorgen. Hij zit op de rand van een perkje dat Chris ooit heeft gebouwd en kijkt naar hoe zijn eenden zich vermaken in de vijver. Tussendoor zien we dat moeder koe lekker in het weiland ligt terwijl Klaver vanuit de stal moet toekijken.

Bouwer Wim en levensgenieter Rob zien we buiten verschijnen in het warme zondagzonnetje. Wim loopt al snel weer weg en Rob blijft lekker zitten op het bankje. Hij staart wat voor zich uit en ook bij hem vragen we ons weer af wat er zoal in zijn hoofd om gaat op zo'n moment. Ook Stefanie zien we in de loods lopen met een brede glimlach op haar gezicht. Vandaag lijkt misschien een saaie dag te worden, maar niets is minder waar. Stefanie ontvangt rond het middaguur namelijk haar bezoek! Gisteren was het Nicole die haar familie op bezoek kreeg alleen mochten wij als kijkers daar weinig van zien. Hopelijk loopt dat vandaag wat beter want die vele streamlocks zijn een tikkeltje vervelend.

Psst... In onze Facebook groep met bijna 15.000 Utopia fans hoef jij je nooit te vervelen. Klik je ook even op 'lid worden'? Je bent van harte welkom!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.