Rolf serveert ongewassen spinazie met zand. ~ Utopia Gekte

9/01/2015

Rolf serveert ongewassen spinazie met zand.

Tijd voor de ultieme test!

Met de handige hulp van gebruiksaanwijzingen op de verpakkingen gaat Rolf aan de slag in de horeca keuken. Dit is een belangrijk dingetje want hij gaat op verzoek testkoken voor de groep. Er zijn namelijk nogal wat twijfels in de loods over Rolf en zijn kookkunsten. Stefanie, Benjamin, Bas, Mark... Allen twijfelen ze aan Rolf. Het is Bas die uiteindelijk aan Rolf vroeg om deze avond voor de groep te gaan koken.

Rolf gaat die uitdaging niet uit de weg, maar had wel al snel een beetje spijt. Er zijn maar 'weinig producten' op voorraad en daar moet hij dan een subliem gerecht van maken. Een mooie uitdaging voor iemand met zoveel praatjes. Want praatjes vullen geen gaatjes... En ook geen magen. Aan de bak dus, Rolf!

Zo gezegd, zo gedaan. Of niet. Alles loopt een beetje in de soep. Het begint met aangebrande rijst en eindigt met zand in de spinazie. En daartussenin zitten nog vele op en aanmerkingen. ''Dit schuurt wel lekker door de maag dit'', laat Wim weten. En Bjorn? Hij moet er naar eigen zeggen nog even aan wennen. Ivan is verstandig(?) en besluit om niet helemaal eerlijk te zijn. Het eten is niet te vreten, maar dat hoeft Rolf niet te weten. Cees vind het echter wel grappig en haalt de zak spinazie er nog maar even bij. Er lijkt 'gewassen' op te staan, maar er zit een sticker op het woord. Eigenlijk staat er dus 'ongewassen'. Uiteindelijk geeft Rolf het stickerteam 'achter' de schuld.

Rolf: ''Ga toch weg joh, dwaas''.
Bjorn: ''Dat hoefde ik niet te lezen, was zo ook wel te proeven''.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.