Rolf rent in paniek en onder het bloed de loods in ~ Utopia Gekte

9/03/2015

Rolf rent in paniek en onder het bloed de loods in

Een bloedneus

Terwijl Nicole en Ivan, Naomi, Gabriëlle en Wim alvast hun bed in zijn gedoken, gaat de afterparty bij het zwembad gewoon door. Het is luidruchtig, gezellig en vooral heel wild. Dat laatste blijkt wel als we Rolf om tien voor half twee opeens met een bloedende neus over de rand van het zwembad zien hangen. Zijn hele handen lopen onder het bloed. Dit mede omdat het in aanraking gekomen is met water, dan loopt het bloed een stuk sneller, en lijkt alles heftiger dan het is. ''Iell'', gillen de dames die ook in het zwembad zitten. Rolf maakt nog snel een paar grapjes, als de dames willen dat hij het zwembad uit gaat. ''Rolf, je moet weten wanneer je moet kappen'', roept Stefanie. Ze laat weten dat ze er echt niet tegen kan. Ook de inmiddels luidruchtige Gina gilt het uit. ''Rolf dit is niet gezond man. Ielll. hahahahhaha, iehhahaha'', krijst Gina uit. Gevolgd door nog veel meer gelach. Als Rolf het zwembad uit gegaan is laat Rob weten wat er gebeurd is. Zo zou Rolf koppeltjes hebben zitten duikelen in het zwembad, en knalde hij vervolgens met zijn ''kop'' tegen het zwembad aan.

Hoewel Rolf bij het zwembad nog heel stoer deed en alles wel mee leek te vallen maakt hij er in de loods aangekomen een veel groter spektakel van. ''Iemand help.. Ik bloed als een rund'', roept Rolf als hij in zwemkleding in de keuken aangekomen is. Gabriëlle en Naomi zijn de eersten die het horen en dus snel hun bed uit komen rennen. Rolf laat weten dat hij zijn hoofd gestoten heeft tegen het zwembad. En de dames lijken even in paniek te zijn omdat het er een stuk heftiger uit ziet dan het eigenlijk is. Dit vooral door het vele bloed. Terwijl Naomi en Gabriëlle zich om Rolf bekommeren, met doekjes aan komen. Zijn gezicht en handen schoon vegen, en hem uitleggen wat hij moet doen. Denkt Rolf dat het al dicht is. De dames denken dat het gewoon een bloedneus is en Bjorn die er inmiddels ook bij gekomen is noemt Rolf een drama queen. Naomi dacht ook dat er heel wat ernstigers was. Maar het is dus waarschijnlijk gewoon een bloedneus. Rolf legt nog maar eens uit dat hij met zijn ''bek'' vol tegen de rand van het zwembad aan kwam. Gabriëlle denkt dat Rolf met een doekje zijn neus dicht moet knijpen terwijl hij zijn hoofd naar achter moet houden. Maar gelukkig beseft ze al snel dat hij juist met zijn hoofd iets naar voren moet buigen. Naomi en Bjorn bevestigen dit. ''Dicht houden en voorover leunen'', zegt de bezorgde Gabriëlle.

Rolf luistert niet en blijft ondertussen zijn neus snuiten. Iets dat hij volgens Naomi juist niet moet doen, want dan is er de kans dat het ''wondje'' weer kapot gaat, legt ze uit. Rolf laat uiteindelijk weten dat hij zelf ook geschrokken was. Hij wist niet wat er aan de hand was. Beukte met zijn neus tegen het zwembad aan. Naomi vertelt ook dat ze geschrokken is. ''Je maakte me vet bang. Ik lag in bed bijna te slapen''. Uiteindelijk blijkt het wel mee te vallen, aangezien Rolf besluit om weer terug naar het zwembad te gaan om daar de party verder voort te zetten. Bij het zwembad aangekomen heeft Rolf meteen weer hele verhalen. Hij doet net alsof hij binnen voor de grap overdreven deed. Terwijl hij toch echt wel even ''in paniek'' leek. Wel laat hij weten dat hij het van Gabriëlle en Naomi heel lief vind hoe ze hem kwamen helpen.

Het bloeden is gelukkig weer gestopt, en de afterparty in het zwembad kan dus doorgaan. Niet veel later om tien over half twee zien we Mark en Gina weer stoeien/vechten in het zwembad. En met de nodige drankjes op, voorspellen we dat dat niet lang goed kan gaan. Om tien voor twee komt Bjorn opeens met een lading snacks aanlopen. Dit tot vreugde van de andere feestgangers. Er zijn smulrollen, sateetje's, en nog veel meer.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.