Rolf pinkt traantje weg bij zijn post. ~ Utopia Gekte

9/09/2015

Rolf pinkt traantje weg bij zijn post.

Ook Gabriëlle heeft post.

Terwijl de meeste bewoners nog liggen te slapen wandelt Mark naar de brievenbus toe. De ochtenddauw zit nog op de plantjes en het zonnetje komt nog op. Maar de postbode is in alle vroegte al op bezoek geweest om een berg brieven en kaarten voor Rolf en Gabriëlle af te leveren.

Zodra Rolf in bed zijn post begint te lezen verschijnt er al snel een traantje die naar beneden druppelt. De ochtenddauw is niet in de loods op de bewoners neergeslagen dus dit moeten echte emoties zijn. Hij snikt hartverscheurend tijdens het lezen van zijn post, maar al snel verschijnt er een brede glimlach op zijn gezicht. Gelukkig! Hij leest zo goed als niks voor, behalve een complimentje die gericht is aan zichzelf: ''Je doet meer dan de meeste bewoners daar'.

Al met al valt er weinig te vertellen over de inhoud van de post van zowel Rolf als Gabriëlle. En geen nieuws is meestal goed nieuws, dus daar laten we het dan ook maar bij. Gabriëlle leest rustig de bergen brieven door op de bank met Stefanie en Nicole. Onder het genot van een kopje thee lachen ze heel wat af. Voorlopig is Gabriëlle nog niet klaar met het lezen van haar post. Buiten is bouwer Wim druk in de weer met een soort houten kisten/meubels. Rolf is dus niet meer te zien in bed met zijn post.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.