Rolf ontvangt zijn familie bezoek: ''Ik ben zo blij dat je er bent'' ~ Utopia Gekte

9/26/2015

Rolf ontvangt zijn familie bezoek: ''Ik ben zo blij dat je er bent''

Eindelijk kan hij zijn vriendin weer zien

Om kwart over twaalf zien we Rolf alvast bij de poort staan. Hij ontvangt vandaag zijn bezoek maar moet nog even wachten. Terwijl Rolf vol zenuwen staat te wachten komen ook Rob, Stefanie en Wim er bij staan. ''Goddomme man, dit duurt echt veel te lang'', roept Rolf ongeduldig. Zijn handen trillen en hij kan niet stil blijven zitten. Hij is super zenuwachtig en geeft dat ook toe. Rolf moet lang wachten want pas om half één ziet hij zijn familie en vrienden het terrein op komen lopen. Er verschijnt een grote lach op zijn gezicht en zachtjes rent hij op zijn bezoek af. ''F*cking hell man'', roept hij terwijl hij zijn vader om de nek vliegt. Rolf zit op het randje van wel/niet huilen, maar de emoties zitten hem duidelijk hoog. Zijn bezoek bestaat onder andere uit zijn vader, zijn broer, zijn vriendin, en twee vrienden. ''Gaat het?'', vraagt Rolf's vader. ''Ja dit is even ontlading. Een reality check'', laat Rolf weten.

Ook de andere bewoners die bij de poort stonden te wachten begroeten Rolf's bezoek. ''Was je zenuwachtig?'', vraagt Marjolein (de vriendin van Rolf). ''Ja wat denk jij'', laat Rolf weten. En al meteen volgt de eerste streamlock. ''Ik ben zo blij dat je er bent. Echt'', laat Rolf weten terwijl hij zijn vriendin meerdere kussen op de mond drukt. ''Ik hou van jou, zoveel''. Rolf gaat meteen wat te drinken regelen, maar Wim neemt die taak al snel over zodat Rolf gewoon met zijn familie kan gaan praten. Rolf laat zijn Utopia tatoeage zien en krijgt een brief van zijn oma. Zijn vader vertelt dat ze het post moment was vergeten. Oma wilde er ook geld bij doen, en toen Rolf weg ging kreeg hij ook al geld mee ''om boodschappen te doen''. Tegen zijn vader had ze gezegd ''voor in de pauze''. Rolf moet er om lachen.

Rolf geeft zijn familie een kleine ''rondleiding'' door de loods terwijl ze op weg gaan naar de lounge. Marjolein laat weten dat ze Rolf gister nog haar liedje hoorde zingen. En Rolf laat weten blij te zijn dat ze er zijn. Natuurlijk heeft het bezoek ook cadeautjes meegenomen. Zo krijgt hij schoenen. Deze had hij net nieuw gekocht voor hij Utopia in ging. Zodra ze iets anders (Rolf's eigen dartpijltjes?) geven volgt de tweede streamlock. Als we weer beeld hebben zien we dat Rolf een trui heeft gehad met de tekst ''praatjesmaker'' er op. Hij is er blij mee en kan er om lachen. ''Zo dat is kicken'', laat hij weten. Ook krijgt hij een roze sjaal, gemaakt door Heleen. ''O maar dit is wel leuk'', laat hij weten terwijl hij in lachen uit barst. Rolf krijgt ook nog een blauw overhemd van zijn vriendin en ze hoopt dat het hem past. Naast alle kleding krijgt hij ook nog dropjes. Ook Rolf wordt dus goed verwend. Al snel volgt de derde onverklaarbare streamlock. Zodra we weer beeld hebben laat Rolf's vader weten hoe mooi Utopia is. ''Wat een prachtige locatie joh''.Rolf's vader en broer

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.