Rolf, Mark en Stefanie krijgen klachten over Cees ~ Utopia Gekte

9/21/2015

Rolf, Mark en Stefanie krijgen klachten over Cees

Ze moeten actie ondernemen

Om tien voor één zien we Stefanie en Rolf een rondje lopen over het terrein om even samen te kunnen kletsen. ''Weet je waar ik vanaf wil. Van het het chef gevoel van jou uit'', laat Stefanie aan Rolf weten. Rolf ziet dat niet zo, maar zo ervaart Stefanie het wel. Als het aan Stefanie ligt staan ze gelijk, zijn ze beiden hetzelfde, doen ze alles samen. Stefanie wil ook best zondags een keer de sense lijst invullen. Ze heeft het al vaker gedaan en weet hoe het moet. Rolf wil ook een samenwerking met Stefanie. Als zij zegt oppakken gaan ze het oppakken. De lunch moeten ze er ook gewoon bij pakken. Gisteravond is er weer een nieuwe aanvraag binnengekomen voor een diner voor twee personen. Stefanie vind alleen wel dat ze het geen Rosti moeten noemen. Niemand snapt die naam. Ze moeten gewoon iets simpels bedenken. Bijvoorbeeld Utopia kitchen georganiseerd door Stefanie en Rolf.

Ook moeten ze foto's hebben van hun zelfgemaakte eten. Naomi heeft geen foto's meer gemaakt van Stefanie's diner. Rolf heeft wel foto's van zijn hartige taart, de slip tongen, en het diner dat hij toen heeft gekookt. ''En de tiramisu'', vult Stefanie aan. Maar Stefanie baalt wel. Naomi zou foto's maken van ieder gerecht maar Stefanie kan de foto's niet vinden, dus zal Naomi ze ook wel niet gemaakt hebben. Ook denkt Rolf de reden te weten waarom de horeca niet echt loopt. ''Het heeft te maken met hygiëne. Ik heb het al eerder gehoord en deze week is het weer bevestigd''. Rolf vertelt over de dame waar hij eerder mee belde. ''Ik kom alleen als Cees niet in de buurt is in de keuken, want als die man langs loopt krijg ik de kriebels''. Ze zien Cees met zijn vingers in zijn neus porren, en vervolgens met zijn vingers in het eten zitten. Stefanie zag vanochtend ook nog iets smerigs. Cees wast zijn handen ook niet volgens haar. Rolf vertelt dat hij het ook bij Mark aangekaart heeft, en dat Mark ook al dat soort klachten heeft gekregen. Ze moeten dus echt actie ondernemen. Dat iemand dat thuis doet moeten ze zelf weten, maar hier ziet iedereen het. ''Mensen zien dat, dat je de lepel aflikt en weer terug gooit. Mensen worden misselijk als je er naar kijkt. Ik zou thuis over mijn nek gaan'', laat Stefanie weten.

Rolf laat als laatste weten dat ''ze'' donderdag langs komen tussen drie en vier. Er zijn kosten aan verbonden, maar dat is al geregeld.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.