Rolf is geslaagd voor zijn relatietest ~ Utopia Gekte

9/07/2015

Rolf is geslaagd voor zijn relatietest

Awkward

Het is een rustig begin van de middag in Utopia. Onder andere Gabriëlle, Naomi en Wim zijn al de hele tijd druk bezig met het verven van de blauwe slaapkamer. Maar niet iedereen is zo druk bezig. Rolf, Rob en Bas zitten op dat moment in de lounge te praten. Het gesprek gaat over het model Tessa, die ingehuurd was door Bas, om Rolf te ''verleiden'' tijdens het diner. Rolf had het naar eigen zeggen al door dat het een ingehuurde dame was. Rolf zag overal de camera's draaien. ''Het was zo makkelijk''. Bas is wel nog even benieuwd hoe Rolf het vond. ''Awkward natuurlijk''.

Bas vond het zelf wel een mooie dame. En Rolf wijst Bas er op dat hij eerst ook nog aan hem gevraagd had of hij op blond viel. Ook dat viel natuurlijk op. ''Wat dat betreft ben je dan geslaagd voor je relatietest'', laat Rob weten. Rolf zou ook over zijn vriendin begonnen zijn. ''Ik heb een vriendin. Ik weet niet wat je wil, maar it ain't gonna happen. Ook wordt duidelijk dat de hele tafel het al wist, maar niet alle Utopianen. Bas had het van tevoren al vertelt aan de andere gasten die aan hetzelfde tafeltje zaten. Maar Nicole wist het niet. ''Zit er nou een escort aan je tafel. Wat ziet ze er uit hahha'', zou ze volgens Rolf gezegd hebben.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.