''Rolf is een televisie mannetje''. ~ Utopia Gekte

9/10/2015

''Rolf is een televisie mannetje''.

Even ventileren.

De onderlinge spanningen stapelen zich weer op en daar moet over worden geventileerd. Gisteravond laat zaten Bas, Rob en Benjamin lange tijd achter de loods met de poes. Rolf is vooral het onderwerp van gesprek want steeds meer Utopia bewoners kunnen niet meer tegen de show die hij op zou zetten. Rob noemt de casting voor Utopianen wel geniaal, maar ze denken niet dat er nog een nieuwe bewoner komt deze maand. Benjamin heeft geen reden om op Cees te gaan stemmen omdat hij geen vlieg kwaad zou doen. Hij is blij dat het nog een maand duurt tot de nieuwe nominaties. Ook vertelt Benjamin dat Rolf voor het slapen gaan een kusje geeft aan de foto van zijn vriendin en dat hij haar dan welterusten wenst. ''Het is een televisie mannetje'', concludeert hij. Maar volgens Rob heeft Rolf gezegd dat hij helemaal niet beseft dat hij in een televisieprogramma zit.

Bas heeft ook wat te mopperen over Rolf. Hij zou namelijk urenlang op de bank hebben gezeten om zijn sudoku puzzel in te vullen en nog helemaal verkeerd ook. Er volgt nog een biertje en Bas oppert het idee om Rolf een eerlijkheidstest uit te laten voeren. Rob: ''Als Rolf emoties toont, dan voel ik ze niet. Ik ben ook geen Jomanda. Het begon met het afscheid van Gaby. Zo van het is zo moeilijk en maar slokjes water nemen''

Uiteindelijk gaan de heren weer naar binnen en zit Rolf buiten in zijn eentje op de gitaar te pingelen en te zingen. Niet wetende hoe zijn medebewoners ├ęcht over hem denken.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.