Rolf in tranen, feest, en Ivan schreeuwt kwaad de loods wakker ~ Utopia Gekte

9/04/2015

Rolf in tranen, feest, en Ivan schreeuwt kwaad de loods wakker

Ivan VS Bas

Eerder deze avond mocht er weer muziek aan in de loods. Gister was er ook nog een feestje met muziek, en deze avond dus al weer. Gelukkig gaat het er deze avond een stukje rustiger aan toe tijdens het feest. De ene helft bewoners blijft gewoon op de bank zitten, en de andere bewoners zien we darten. Even later op de avond worden de bewoners weer wat losser en zien we Mark dansen, Cees ook weer lekker gek doen, en Rolf? Die zit in zijn eentje achter de laptop te huilen zonder dat iemand het door heeft. Hij is blijkbaar post aan het schrijven naar zijn vriendin, en heeft het er weer even moeilijk mee. Rolf huilt, en huilt en huilt. En laat dan in de camera weten dat hij van haar houd. ''Ik hou van je schat. Zo veel''. Uiteindelijk als hij klaar is met huilen spreekt hij zichzelf toe. ''Komaan, man-up, man-up''

De rest van de avond verloopt rustig in de loods. Totdat Bas Stefanie laat schrikken, en Ivan om kwart over twaalf opeens luidruchtig en agressief op Bas af komt stormen. Hij wil blijkbaar dat Bas wat meer rekening met een ander houd, maar vergeet zelf op dat moment ook even rekening met de anderen te houden. Waar Bas gewoon een grapje uithaalde, schreeuwt Ivan opzettelijk de hele loods wakker. ''Nee niet rustig, hou f*cking rekening met een ander'', schreeuwt hij tegen Bas terwijl hij met een bedreigende houding en blik voor hem komt staan. Bas lijkt zich er niet zo veel van aan te trekken en vraagt waarom Ivan zo staat te schreeuwen. ''Waarom hou je niet rekening met een ander. Ik geef het toch normaal aan of niet'', schreeuwt Ivan door. ''Hou jij nu rekening met een ander?'', vraagt Bas. ''Dit is wat je veroorzaakt dan'', gaat Ivan verder. ''Doe eens even normaal joh'', probeert Bas nog, maar Ivan is niet meer te stoppen. ''Teringlijer, wie de f*ck denk je dat je bent'', aldus Ivan.

Ook Stefanie besluit zich er in te mengen en laat weten dat Ivan even moet relaxen. ''Nee niet relax. Godverdomme hou rekening met een ander. Dit is wat je krijgt dan. Ik geef het normaal aan. Ik kom normaal naar iedereen toe. Hou alsjeblieft de volume een beetje lager. Het is al drie dagen achter elkaar'', gaat Ivan tekeer. Andere bewoners kijken op dat moment toe met een blik van wat the f*ck is hier gaande, en besluiten uiteindelijk maar weg te lopen. Terwijl Ivan zijn tanden poetst en in bed kruipt, lopen andere bewoners naar buiten. Bas zegt dat hij alleen Stefanie even liet schrikken. ''En toen dit. Toen ontplofte die''. Cees hoorde het. En Bjorn dacht ''ik ga even kijken, ik moet zo nog ergens tussen springen''. Bas vindt ook dat het nergens op slaat. Volgens hem werd Ivan leip omdat het niet ging hoe hij het wilde. Bas deed er wat lacherig over, en toen ging Ivan helemaal los. ''Schreeuwt hij dat we rekening moeten houden met anderen, terwijl hij zelf iedereen wakker schreeuwt. [...] Probeert hij me bang te krijgen, en dan ziet hij dat het niet lukt, en dan wordt hij nog furieuzer'', legt Bas uit. Volgens Bjorn is Ivan echt een tikkende tijdbom. En het ging echt heel lang goed. Maar hier is geen enkel excuus voor. En dan zegt hij dat het al meerdere dagen zo is. De afgelopen nacht lag Ivan met Nicole in het Cordwood en was het helemaal niet zo luidruchtig toen Ivan zijn bed in ging na het feestje. Cees lijkt het ook niet goed te vinden, maar kan Ivan ook wel weer begrijpen.

Een deel van het voorval kan je zelf terug kijken in het tweede filmpje onder aan deze blog.


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.