Rolf: ''Ik ben weer snel terug en anders zorg ik er wel voor'' ~ Utopia Gekte

9/26/2015

Rolf: ''Ik ben weer snel terug en anders zorg ik er wel voor''

Rolf is het zat.

Rolf's bezoek is nu net twee uur op het terrein. En er worden zulke interessante dingen gezegd dat we er al meerdere keren over hebben kunnen schrijven. We hebben net de tweede blog over het bezoek af en we kunnen al meteen door gaan met een nieuwe, want Rolf heeft erg interessante uitspraken gedaan. Heel even liep hij alleen met zijn vriendin over het terrein, en dan komen er al snel interessante dingen ter sprake. ''Hoe vind je het schat?'', vraagt Rolf aan zijn vriendinnetje. Waarna zij laat weten het raar of apart te vinden. ''Ik wil met je mee naar huis. Ik ben er echt klaar mee'', laat Rolf weten. ''Nee'', reageert zijn vriendin, die het er blijkbaar niet mee eens is. Lang kunnen ze er niet over praten want de rest van het bezoek is er ook al snel weer bij. Rolf laat weten dat voor hij Utopia in kwam dat hij dacht dat de gym in de loods was. Je hebt dan een heel ander beeld.

Niet veel later is Rolf toch weer even alleen met zijn meisje. ''Ik heb speciaal voor jou geen hakken aangedaan. Anders ben ik groter. Dat had je toen toch gezegd'', laat ze weten. Rolf wil graag weten hoe het met haar gaat. Waarna ze laat weten dat het wel goed met haar gaat en dat ze het druk heeft. ''Mis je me?'', vraagt Rolf nieuwsgierig. ''Vooral de eerste dagen was het heel erg'', vertelt Marjolein. Rolf wil weten of het nog steeds goed zit. ''Hmm hmm, maar je moet wel liever zijn'', antwoord ze dan. ''Ga ik doen schat, echt waar. [...] Ik ben weer snel terug, en anders zorg ik er wel voor'', laat hij weten. Zijn vriendin lijkt dat niet echt te geloven. ''We gaan het zien'', reageert ze. ''Nee, ik ben het zat. Ik wil gewoon terug, ik wil bij jou zijn. Mijn huisje. Ik wil gewoon terug, ik ben er klaar mee''. Zijn vriendin wijst hem er op dat hij in Utopia ook helemaal niet gezellig is. Thuis wel. ''Schatje ik wil gewoon bij jou zijn, met je kunnen knuffelen. Bij je op de bank. Dat mis ik, dan word je gek'', aldus Rolf.

En terwijl Rolf nog even met zijn vriendin knuffelt is Stefanie achter zijn rug om zijn ''cadeautjes'' aan het bekijken. ''Jezus, hadden ze geen andere schoenen mee kunnen nemen. Deze komen echt van de vuilnisbelt. [...] O ik wil die snoepjes''. Even later laat Marjolein weten dat Rolf wel afgevallen is. ''Ja ik ben onwijs afgevallen'', bevestigd hij. Rolf mist wel een aantal dingen, zoals het strand. En Nicole laat aan Rolf's familie weten dat Rolf zijn draai nog even moet vinden. ''Hij moet zijn draai nog even vinden denk ik, dat is het. Voor de één duurt het wat langer dan voor de ander. Rolf is in ieder geval lekker bezig met zijn eigen ding''. De familie laat nogmaals weten dat ze Rolf thuis veel gezelliger vinden. Ze denken dat hij zijn lolbroek thuis heeft laten liggen. Zodra de zoveelste streamlock er ingegooid wordt besluiten we deze blog maar weer af te sluiten. Bij meer nieuws verschijnt er weer een nieuwe blog op Utopia Gekte.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.