Rolf: ''Helemaal top dat paard''! ~ Utopia Gekte

9/30/2015

Rolf: ''Helemaal top dat paard''!

Paardje is leuker.

Een hele goedemorgen op deze prachtige zonnige woensdag. Het is alweer 30 september oftewel dag 638 van Utopia. En het is ook alweer 10 uur 's ochtends geweest voordat we ons eerste bericht publiceren. Dat komt omdat er nog niet heul veul bijzonders is gebeurd deze ochtend. De dag is begonnen met Ivan en Naomi die de dieren hebben verzorgd in het weiland. Nieuwkomer Sasha, de shetlander, kreeg volop de aandacht van Naomi. Het is nieuw, leuk en ga zo maar door. Klaver en Stuk waren vast een klein beetje jaloers want zij krijgen niet zoveel aandacht van Naomi. :-( Het liefst gaat Naomi de haren van Sasha vlechten en er strikjes in doen, maar daar had Sasha vanochtend nog niet zoveel zin in. Wat niet is kan nog komen, geduld is een schone zaak.

Gabsolina.

Een ogenblikje of twee later kreeg Ivan bijzondere post in zijn handen. Het zijn vele huwelijksfoto's van zijn broer! Het zijn er zoveel dat hij een hele tijd bezig is voordat hij er helemaal doorheen is. Verder is Gabriëlle veel aan het praten deze ochtend. Eerst met Mark over de hoodies en later met onder andere Rowena over haar interviews. Ze blikken terug op de tijd met Patrick, toen zij nog samen de interviews deden met alle gevolgen van dien. Die samenwerking wilt Gabriëlle liever uit haar geheugen wissen want Patrick wilde het totaal anders doen dan zij zelf. De laatste paar dagen is Gabriëlle weer veel bezig met haar magazine. Ze moet wat vaker achter de laptop zitten om alles uit te werken, desnoods moet ze nachten doorhalen. Dat vind ze geen probleem want dat deed ze voorheen ook altijd. Ze moet er alleen weer even aan wennen als ze dat gaat doen.

Rolf is gewoon Rolf.

''Het is wel een geluk bij een ongeluk hé dat jij hier bent. Nu dat de grasmaaier kapot is'', schreeuwt Rolf tegen Sasha.  Hij heeft zich zojuist afgezonderd van de groep en zit bovenop een obstakel van de obstakel run. Hij staart wat voor zich uit en schreeuwt zo af en toe wat tegen de kippen die loslopen of het paard die zit te grazen. Ook Wim loopt het weiland in en merkt op dat de kippen loslopen. Volgens Wim zijn de andere bewoners het 'dom vergeten'. Rolf zegt nogmaals hoe top dat paard is omdat ze gras weg werkt.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.