Rolf heeft een hartje van goud, en Bjorn krijgt zangles ~ Utopia Gekte

9/17/2015

Rolf heeft een hartje van goud, en Bjorn krijgt zangles

Een Playboy foto van Rowena op het koffiezetapparaat

Eind van de ochtend/begin van de middag doken Mark en Gina samen de gym in om te sporten. Ook zij komen vogelverschrikker Victor tegen, die nog steeds achter de deur staat om mensen te laten schrikken. Victor beland buiten op de grond en Mark en Gina kunnen dus rustig de Gym in om te sporten. Om kwart over twaalf staat Rowena zichzelf op te maken. En Rob wijst Rolf er in de keuken op dat hij wel zijn mes moet afwassen. Rolf liep namelijk gewoon weg. Rob laat weten dat als één iemand het laat liggen, dat dan straks iedereen alles weer laat liggen. Rolf lijkt er niet echt op te reageren, dus oppert Stefanie maar om het mes voor hem af te wassen.

Gabriëlle is vandaag druk bezig met de Glossy die ze samen met Naomi wil gaan maken. Gabriëlle heeft deze ochtend en middag dus een aantal gesprekjes gehad met meerdere bewoners, over welke persoonlijke dingen ze in de Glossy kunnen zetten. Bjorn schijnt vroeger heel erg gepest te zijn, zelfs zo erg dat hij het leven niet meer zag zitten. Zodra Rolf aan de beurt is voor een gesprekje laat hij weten dat hij een grote bek heeft, maar wel een hartje van goud. Rolf had vlak daarvoor trouwens nog even wat problemen. Hij zou vandaag een hartige prei taart gaan maken, maar ze hebben alles voor hem bestelt behalve het bladerdeeg, en hij had dat wel doorgegeven dat hij dat nodig had. Rolf wil vanavond dus snacks maken in plaats van een prei taart.

Ook is het deze middag weer tijd voor een grap. Op het nieuwe koffiezetapparaat staat een slideshow met foto's van de bewoners. Er staat alleen nog geen foto van nieuwkomer Rowena op. Bas en Bjorn vonden het hoog tijd en hebben dus samen met de meneer van het apparaat een foto van Rowena er op gezet. Rowena roept al meteen dat het geen Playboy foto mag zijn, en als er zo'n foto op staat dat die er dan weer af moet. De man zegt dat dat niet meer kan en speelt het spelletje mee. Uiteindelijk blijkt het inderdaad om een Playboy foto te gaan. Rowena wil dat de foto er weer afgehaald word en dat kan natuurlijk wel nog gewoon. De man gaat hem er meteen weer af halen voor haar. Rowena vond het erg voorspelbaar, en wil wel een foto van haar op het apparaat, maar dan een gewone. . Verder is het deze middag ook tijd voor serieuzere dingen. Wim is samen met Ivan nog steeds druk bezig aan de nieuwe loods deur, en Bjorn krijgt zangles in de fotostudio. Er is een dame speciaal voor hem naar Utopia gekomen en ze leert Bjorn deze keer een aantal ademhalingsoefeningen, en hoe hij moet inzingen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.