Rolf heeft Bas door, en heeft een boodschap voor zijn vriendin ~ Utopia Gekte

9/06/2015

Rolf heeft Bas door, en heeft een boodschap voor zijn vriendin

Rolf voert de eendjes

Na het gala diner is er nog het één en ander gebeurd in Utopia. Zodra alle gasten het terrein af zijn beginnen de bewoners namelijk meteen met opruimen. Met name Ivan en Bas zien we al meteen druk bezig met het leeg halen van de tafels. Niet veel later komen Stefanie, Gabriëlle, Wim en nog meer bewoners mee helpen. De tafels worden leeg gehaald, ingeklapt, en weg geruimd. Rolf is ook bezig met opruimen, maar neemt in plaats van het woongedeelte van de loods, de horeca keuken onder handen. Terwijl hij daar druk bezig is voert hij gesprekjes met mensen die langs komen lopen. Special Guest Tessa had eerder op de avond per ongeluk gezegd dat ze Bas kende, en Rolf denkt dat Bas haar helemaal niet kent. Ze kwam met allemaal dingen die helemaal niet klopten. Volgens Rolf heeft Bas het meisje gewoon ingehuurd. Rolf vond het al helemaal raar dat Bas zei dat Rolf lekker kon blijven zitten, en dat hij dan wel de keuken in zou gaan. Volgens Rolf was het een escort, maar hij is bang om dit uit te spreken, want stel dat het niet zo is. Nicole die ook aan komt lopen mengt zich direct in het gesprek. ''Dat kon je toch gelijk zien'', laat ze weten, al vraagt ze zich wel af waarom Bas het meisje ingehuurd heeft. ''Om mij te fokken, omdat ik het over me meisje heb gehad'', laat Rolf weten.

Zodra het meeste is opgeruimd, zien we Naomi in de gewone keuken druk bezig zijn met ''koken''. Ze zorgt er voor dat Rob, Bas en Stefanie, die tijdens het diner heel de tijd in de keuken bezig waren en daardoor niet mee konden eten, ook eindelijk kunnen gaan eten. Terwijl Rob, Stefanie en Bas dus heerlijk aan het genieten zijn van hetzelfde diner, als wat ze de gasten hebben voorgeschoteld. Praat Rolf rustig verder over Tessa. Rolf vind het ook zo vreemd dat alleen zij een zender om had, en voor de rest niemand. Hij vraagt aan mede bewoners of er bij hun iemand aan het tafeltje zat met een zender om. Nee. Alleen Tessa schijnt een zender gekregen te hebben.

Om tien over één pakt Rolf dus maar even zijn momentje. Terwijl hij naar de kas loopt praat hij hardop tegen zijn vriendin. ''Schatje, lieve schat. Slaap lekker. Ik ga zo ook lekker slapen. Ik ga over je dromen. Ik hou van je, en tot morgen ochtend''. In de kas aangekomen neemt Rolf een kijkje bij de plantjes. En komt daar natuurlijk ook de eendjes tegen. Hij is een beetje over ze aan het mopperen, maar niet echt op een kwade manier. Zo moppert hij een beetje over de poep die er ligt, en zegt hij dat ze dat beter buiten kunnen doen. Voor hij de kas weer verlaat denkt hij ook nog even aan de beestjes. Hij kijkt of ze wel water hebben en vult het waterbakje even bij. Ook krijgen de eendjes nog een handje voer van Rolf. ''Eet smakelijk en slaap lekker hé''. Vervolgens pakt Rolf voorzichtig een klein eendje op, om het neer te zetten bij het voer. ''Tot morgen''. Als Rolf de kas weer wil verlaten stapt hij blijkbaar in de poep. ''Ah gatverdamme'', horen we hem zeggen. Maar lang blijft hij er niet van balen. Hij loopt de kas uit en zegt nog een laatste keer gedag tegen de eendjes. Vervolgens loopt hij terug naar de loods om daar ook maar eens zijn bed in te kruipen. Alle andere bewoners lijken al te slapen.De eendjes krijgen een handje voer.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.