Rolf gaat te ver, overdrijft, en doet overspannen volgens Cees ~ Utopia Gekte

9/12/2015

Rolf gaat te ver, overdrijft, en doet overspannen volgens Cees

Een discussie over de horeca

Deze middag was er in de horeca keuken opeens weer een woordenwisseling tussen Rolf en Cees. Rolf haalt namelijk de horeca koelkast leeg. Alle dingen die niet in de horeca keuken horen, en die niet gecodeerd zijn gaan er uit. En dit vind Cees erg vervelend. Volgens hem slaat het helemaal nergens op en gaat Rolf echt te ver. Cees bemoeit zich er dan ook mee en wil het weer terug in de koelkast plaatsen. Maar Rolf gaat er niet in mee. Ze hebben een vergunning en hebben regels die ze na moeten leven. Rolf wil niet dat ze door zoiets de vergunning kwijt raken en volgens Rolf is hij samen met Mark de enigste die de regels na leeft. Cees betrekt ook de anderen erbij. Gabriëlle die op dat moment in de horeca keuken staat te koken. En Bas die ook daar rond loopt. ''Hij gooit gewoon de koelkast leeg, want dat kan niet in verband met hygiëne'', vertelt Cees.

Rolf geeft aan dat persoonlijk en horeca gescheiden moet blijven. Maar Gabriëlle vind ook dat Rolf overdrijft. En Bas vind het ook maar onzin. Ze snappen niet zo goed wat het voor kwaad kan. Cees zegt dat Rolf flauwekul verkoopt. Maar Rolf is het daar niet mee eens. Volgens hem is dit een risico op de hele horeca vergunning. Stel dat ze komen controleren, en ze treffen zo'n bakje met rauwe gesneden kipfilet aan, en een bak daar boven op met saus met daar een lepel in, dan kunnen ze zo de vergunning kwijt raken. Gabriëlle vraagt zich af hoelang Rolf dit vol gaat houden. ''Net zo lang tot het doordringt'', laat hij weten. Rolf houd zich aan de regels die hij kent. Maar volgens Cees gelden die regels niet in Utopia. ''Met je regels en je flauwekul''. 

Cees begint vervolgens ook nog maar eens over het schoonmaakrooster. Rolf heeft gister de keuken niet gedaan. En heeft het volgens Cees nog nooit gedaan. Rolf zegt dat hij dat ook nooit gezegd heeft. Vervolgens laat Cees weten dat Rolf niet zo overspannen moet doen. Maar Rolf is van mening dat hij niet degene is die overspannen doet. ''Hij overdrijft als een gek, slaat nergens op sjonge jonge jonge'', moppert Cees verder. Vervolgens krijgt iedereen die Cees tegen komt het weer te horen. Maar al snel keert de rust weer terug in de loods. Er moet nog genoeg gebeuren voor de Michael Jackson tribute avond die vanavond in de loods plaats zal vinden.

Aan het eind van de middag om half zes zien we Naomi en Stefanie bij de koeien. En Gabriëlle zien we in de kappersstoel bij Gina. Vanavond is de Michael Jackson tribute avond, en dan kunnen ze maar beter op tijd klaar zijn. Op dit moment om half zeven zijn er al allemaal onbekende mensen in de loods om apparatuur klaar te zetten en aan te sluiten. De dames zijn zich alvast aan het optutten. Ze moeten er vanavond wel netjes bij lopen natuurlijk.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.