Rolf 'fokt' graag met mensen. ~ Utopia Gekte

9/25/2015

Rolf 'fokt' graag met mensen.

Rob praat lang met Rolf.

Sinds deze middag lijkt de gespreksstof binnen de poorten weer te zijn gevonden. We schreven al dat veel bewoners gesprekjes voeren met elkaar en ook Rolf en Rob zijn nu al een lange tijd in gesprek. Een vrij diepgaand gesprek zelfs en nog interessant ook. Ze zitten al bijna een uur lang met elkaar te kletsen, het moet niet gekker worden!

Wegens omstandigheden hebben wij echter weinig meegekregen van het hele gesprek. Oeps... Een aantal dingen die ik tijdens het koken, eten en afwassen door wel heb opgevangen zet ik voor je op een rijtje. En dat komt mooi uit want er is een streamlock gaande dus alle tijd om het een en ander in te halen.

Rolf praat in het begin vooral veel over Cees en de horeca. Zo weet hij te vertellen dat de horeca is afgesloten tijdens het hele kakkerlakken gebeuren. Ook komen volgens Rolf de aanvragen voor etentjes en dergelijke inmiddels weer volop binnen. Erg positief dus! Zelfs koks schijnen in Utopia te willen eten dus er staat ons nog veel te wachten.

Verder praat Rolf zichzelf regelmatig vast en dat ziet Rob zelf ook. Rolf vertelt nooit iemand neer te halen of onder de gordel te slaan. ''Dat ik dat bij Cees heb gedaan....'', vertelt hij tot Rob hem onderbreekt: ''En je zegt net dat je dat nooit doet''. Scherp opgemerkt Rob. En ook over de wasjes praat Rolf zichzelf weer vast. Soms is het beter om gewoon niet te praten of dingen eerlijk op te biechten. :-) Rob noemt Rolf een praatjesmaker waarop hij laat weten graag mensen te 'fokken'.

De twee heren zijn nog altijd in gesprek over van alles en nog wat. Interessant om te volgen, maar ik heb inmiddels voer voor een nieuw bericht over iets heel anders. Ik ben dus zo bij je terug met een nieuw bericht! Soms zou je wensen dat je 20 vingers hebt... De evolutie doet helaas niet zo snel mee met de digitalisering. :(
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.