Rolf en Cees 's nachts wakker. ~ Utopia Gekte

9/15/2015

Rolf en Cees 's nachts wakker.

Sprookjes bestaan.

Vandaag staat helemaal in het teken van de begroting, al is die allang uitgelekt. Het is namelijk Prinsjesdag omdat het de derde dinsdag van september is. Oh wacht, het gaat hier over Utopia. Euhm, terug naar gisteravond en vannacht! Er is eigenlijk niet veel bijzonders gebeurd dus dat scheelt een hoop typwerk. Rolf ging op tijd naar bed toe alleen rond half 2 's nachts besloot hij weer op te staan en achter de laptop te gaan zitten. De gouden koets moet gerestaureerd worden zoals het houtsnijwerk en de stoffering. Daarom kunnen we genieten van de glazen koets die de gouden koets moet vervangen.

We dwalen weer af vanwege deze mooie traditionele dag... Een nog grotere poppenkast dan Utopia dus altijd leuk om te kijken. Wat wij persoonlijk vooral leuk vinden is de Koning weer zien. ''Kijk elkaar eens in de ogen'', liet hij een paar dagen geleden weten op een ludieke manier. (Zie video) Geweldige Koning, daar kan Naomi nog een voorbeeld aan nemen. (Inkoppertje haha) Zij had gisteravond namelijk nogal wat moeite met het afstaan van de mobiele telefoon, terwijl er nog geen eens Wi-fi zou zijn.

Enfin, terug naar vannacht. Rolf zat dus lang achter de laptop en rond half 3 's nachts kwam Cees ook even zijn bed uit. En daarmee is alles eigenlijk wel gezegd. Tot zo in een nieuw bericht op Utopia Gekte. Dan weer 100% over Utopia. Sorry, we zijn een beetje fan van het Koningshuis, we houden van sprookjes. :-)


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.