Rob zoent met dame na Michael Jackson tribute avond ~ Utopia Gekte

9/13/2015

Rob zoent met dame na Michael Jackson tribute avond

Een geslaagde avond

We schreven al eerder over de Michael Jackson tribute avond, maar er is natuurlijk nog veel meer gebeurd deze avond. Na onze blog werd er namelijk ook nog een quiz gehouden, waar vier dames aan mee konden doen. Bij deze quiz kregen de deelnemers vragen voorgeschoteld over Michael Jackson. Hoewel ze niet alle vragen juist wisten te beantwoorden, bleven er toch uiteindelijk twee winnaressen over die allebei een shirtje en een gedichtenboekje wonnen. Om 22.20 tussen de optredens van Michael Jackson impersonator Marciano Martie door, werd er ook nog een veiling gehouden voor stichting de gouden pot. Er werd een kussen met Michael Jackson print geveild, en een LP van Michael Jackson en de Jackson five. Het kussen ging uiteindelijk weg voor 27 euro, en de LP voor 45 euro. Toch weer een mooi bedrag voor de gouden pot. Ook Sasha Brouwers was nog even in de loods om het liedje ''Blame it on the boogie'' te zingen. En Cees stapte ook nog even het podium op om Gabriëlle te bedanken voor het organiseren van deze avond. Er werd nog meer door Cees gezegd, maar dat was voor ons helaas allemaal onverstaanbaar.

Om tien over elf na nog een laatste optreden van Michael Jackson impersonator Marciano stapt Gabriëlle het podium op om hem te bedanken. Ze hoopt dat hij hierin verder gaat, want hij doet het heel erg goed. Gabriëlle bedankt ook alle bezoekers voor het komen, en ze wil ook de Utopianen bedanken, want ze doen het altijd samen. ''Jullie en Marciano hartelijk bedankt''. En als Gabriëlle weer klaar is met praten, neemt Bjorn de microfoon over om ook nog even te vertellen over de evenementen die nog op de planning staan. Zodra alle gasten weer naar huis vertrekken blijkt dat Rob een leuke dame heeft ontmoet. Bij de poort wisselt hij om 23:22 namelijk nog even een zoen uit met één van de bezoekers. Stefanie staat er op dat moment naast en lijkt er geen moeite mee te hebben. Maar even later blijkt toch dat ze er niet zo blij mee is. Hier zo meer over in een andere blog.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.