Rob VS Cees, hard tegen hard ~ Utopia Gekte

9/20/2015

Rob VS Cees, hard tegen hard

Ruzie over het eten

Rolf heeft deze avond weer voor de groep gekookt, en heeft deze keer iets speciaals gemaakt. Een dagschotel die hij ook zou maken als er gasten van buitenaf bij hem in het restaurant komen eten. Het is dus een soort promo. Er staat vis op het menu en er zouden geen graten in de vis zitten, maar die bleken er toch in te zitten en daar schijnt Gina flink over aan het mopperen te zijn geweest. Tijdens het eten vraagt Rolf ook aan Cees wat hij van het eten vind, en Cees laat eerlijk weten dat hij de vis wel lekker vond, maar de salade stelde volgens Cees niet zoveel voor. Wij hebben het zelf gemist maar het schijnt dat Rob en Cees daar ruzie over hebben gehad. Als Cees na het eten de lounge in loopt waar Rob en Stefanie ook zitten, gaat Cees het gesprek weer met hem aan. ''Hij had het al gevraagd, waarom vraagt hij het dan nog een keer aan me?'', laat Cees weten. Maar volgens Rob vroeg hij het niet aan Cees, maar in het algemeen aan de hele groep. ''Waarom trek je dan je scheur open'', vraagt Rob zich af. ''Je scheur? Doe even normaal man, praat normale taal. Ik heb geen scheur'', roept Cees verontwaardigd terug. ''Je trekt je scheur open, zo formuleer ik dat. Daar heb je het maar mee te doen'', legt Rob uit. ''Daar heb je het maar mee te doen, kom op zeg. Praat even normaal. Praat je tegen je vader ook zo?'', vraagt Cees. ''Je bent mijn vader niet mafkees'', laat Rob weten.

En die laatste opmerking pikt Cees ook niet. ''Mafkees? Doe normaal man''. Rob laat weten het gewoon onbeschoft te vinden hoe Cees tegen Rolf doet. En beide heren hebben een discussie over of Rolf het nou aan Cees vroeg, of aan iedereen in het algemeen. Rob denkt dat Rolf het aan iedereen vroeg, maar Cees heeft gelijk. Rolf vroeg het inderdaad alleen aan Cees. ''Als jij één of andere belachelijke muffin maakt trekken we toch ook onze bek niet open, of wel? Lekker belangrijk. Hij maakt een promo omdat hij een dagschotel maakt. Of je zegt niks als je het niet lekker vind, maar je bent de eerste die zijn bek open trekt'', laat Rob weten. Cees is van mening dat Rob zich om niks zit op te winden. ''Hou nou maar even gewoon je mond, we zijn aan het roken'', laat Rob weten. ''Zeker, de manier waarop je praat man. Onbeschoft, onbeschoft, onbeschoft'', laat Cees weten. ''Ik vind jou onbeschoft. En dan ga jij iemand uitnodigen over tafelmanieren. [...] Je zit wel overal met je klauwen aan. Dat vind ik ook niet uh..'', aldus Rob. Maar volgens Cees weet Rob daar helemaal niks van af. ''Wat lul je nou man, dat zie jij helemaal niet eens''. Rob noemt Cees een viespeuk, en volgens Cees is Rob ''ons brutaal gast. Respectloos''. Rob wijst Cees er op dat hij niet met hem geknikkerd heeft. ''Respect moet je verdienen''. Daarna loopt Rob weg. ''Met je grote bek, schei toch uit man''. roept Cees hem na. Vervolgens laat Stefanie weten het dom te vinden dat Cees nu zo tegen Rob doet. Tegen de enige die altijd voor hem op komt. ''Zit je dan weer, terug bij af zullen we maar zeggen'', aldus Cees


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.