Rob legt vinger op zere plek bij Nicole. ~ Utopia Gekte

9/01/2015

Rob legt vinger op zere plek bij Nicole.

Kickboksen.

Deze middag spreekt Nicole zichzelf nogal vaak tegen en dat valt niet alleen de kijkers op. Ook Rob zelf, die met Nicole in gesprek is, snapt het even niet meer. Aan de ene kant is Nicole van plan om haar tijd uit te zitten en te ontspannen, maar aan de andere kant komt ze met veel wilde plannen en is ze veelal negatief over de plannen van anderen. ''Jij zegt dat je je tijd wilt uitzitten, maar toch doe je negatief over nieuwe idee├źn. Je hebt het maar over loze investeringen, maar hoezo is het allemaal loos'', vraagt Rob zich af. Tja...

Tijd voor andere dingen dan maar! Zo heeft Ivan een belletje gepleegd naar een oude bekende van Utopia. Boer Klaver! Hij is erg druk dus het was een kort gesprek. Het komt er in ieder geval op neer dat boer Klaver de melkkoeling binnenkort komt ophalen. Ivan moet na het telefoontje meteen naar de zenderkamer komen, geen idee waarom.

En verder... Krijgt Cees een massage/fysiotherapie of iets dergelijks in het cordwood huisje. Waarschijnlijk voor zijn rug. En krijgen andere bewoners weer kickboks lessen in de loods. Op alle vier de streams staat het kickboksen aan dus er valt verder weinig te schrijven over het spannende leven in Utopia. Behalve dat ze eventjes gezond bezig zijn!

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.