Rob gaat zichzelf nooit meer wegcijferen voor iemand ~ Utopia Gekte

9/24/2015

Rob gaat zichzelf nooit meer wegcijferen voor iemand

Eet gasten voor Gabriëlle

Deze avond was het weer lekker druk in de loods. Er werden meerdere gesprekken gevoerd, Gabriëlle had weer eet gasten, en Wim en Rolf zijn druk bezig geweest om de vanmiddag afgeleverde ramen in de nieuwe loodsdeur te zetten. Stefanie en Rob zien we deze avond om kwart over zeven samen een gesprek voeren op de vide. Het gaat over de ''liefde'' die er wel of niet tussen hun is. Stefanie blijkt toch enigszins gevoelens voor Rob te hebben. Maar Rob gaf laatst in een gesprek met Rowena aan dat hij zichzelf en Stefanie alleen als matties ziet, en meer niet. Nu Stefanie en Rob er zelf een gesprek over voeren kunnen we er helaas weinig van volgen omdat er continu streamlocks tussendoor gegooid worden. Zodra we het gesprek weer wel kunnen volgen horen we Stefanie zeggen dat ze haar leven vanaf haar 20e tot haar 25e vergooit heeft voor één persoon. Alleen Rob is het daar niet mee eens. Je kan dat niet je leven vergooien noemen. Zo weet je namelijk alleen maar wat je wel en wat je niet wilt. 

''Wat zou je nooit meer willen?'', vraagt Stefanie nieuwsgierig. Waarop Rob antwoord dat hij zichzelf nooit meer zal wegcijferen voor iemand anders. Of zichzelf teveel aanpassen. Rob vertelt over wat exen van hem. Maar met de meeste meiden zegt hij nog leuk contact te hebben. Rob wordt ook niet heel snel verliefd. En Rob vind Utopia geen leuke plek voor een relatie. Ook hebben ze het over Rowena. Volgens Rob is het wel mogelijk om in Utopia te gaan met een relatie. Als je allebei volwassen genoeg bent en weet wat je wilt. Stefanie denkt dat als het Rowena teveel word, ze gewoon naar huis gaat. Als ze haar mannetje teveel mist. Ook vertelt Stefanie over de ziekte die ze heeft. Stefanie kreeg namelijk op haar 22e de diagnose Borderline.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.