Rob bied zijn excuses aan ~ Utopia Gekte

9/20/2015

Rob bied zijn excuses aan

Rob wilde Cees niet kwetsen

Om ongeveer tien voor vier zien we Rob en Cees samen in de lounge achter de loods zitten. Gister hadden de twee heren ruzie. En toen Cees Rob even later aansprak, ging de ruzie weer verder. Vanmiddag zat Cees daar blijkbaar nog steeds erg mee. Hij had zelfs getwijfeld om zijn 24 uur aan te vragen. Rob wilde graag een gesprek met Cees, en daarom zitten ze nu samen achter de loods. Rob bied zijn excuses aan. Hij wilde Cees niet kwetsen. Maar volgens Cees heeft hij dat wel gedaan. Rob laat weten dat het hem gewoon irriteert dat Rolf een beetje het nieuwe pispaaltje word. Rolf heeft voor de hele groep gekookt en dan kafferen ze hem uit dat het niet goed genoeg is. Cees is het daar niet mee eens. Hij heeft het niet afgekraakt. Hij gaf alleen eerlijk zijn mening toen er naar gevraagd werd. Maar Rob vind het gewoon niet netjes. Het hoort volgens hem gewoon niet als iemand heeft gekookt. Rob denkt dan aan hoe hij het zou vinden als hij had gekookt. Hij zou het bord bij zo iemand weg gepakt hebben zo van dan eet je maar niet. ''We hebben gewoon weer een nieuw pispaaltje''.

Rob zegt dat ze wel na moeten gaan wat ze met zijn allen aan het doen zijn. ''Het gebeurd gewoon weer''. Voor Rob was het gister gewoon de druppel. Maar Cees vind dat Rob dan alsnog niet op die manier had mogen reageren. Om met iedereen erbij iemand zo aan te pakken. Cees vraagt zichzelf ook af waarom Rolf het hem nog een keer vroeg. Hij had het in de keuken tenslotte ook al gevraagd. ''Is dat uit de tent lokken'', vraagt Cees zich af. Maar Rob lijkt dat niet zo te zien. ''Waarom zou hij jou uit de tent willen lokken. Dan zit je echt in een moeilijke gedachten gang''. Rob laat weten dat dit ook hun manier van reclame maken is. Het gesprek tussen de heren gaat nog een hele tijd verder. Het gaat al snel niet meer over het eten en de ruzie, maar gewoon over hoe Rolf is. Volgens Rob heeft Rolf misschien iets arrogants maar hij is ook gewoon onwijs onzeker. ''Dat is gewoon een houding die hij zichzelf heeft aangemeten''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.