Regie laat livestreamers niks meer zien. ~ Utopia Gekte

9/12/2015

Regie laat livestreamers niks meer zien.

Koeien in de spotlights.

Het is geen geheim dat we steeds minder te zien krijgen op de livestreams van Utopia. Vaak worden spannende momenten de laatste tijd al vergezeld met een streamlock. Maar ook de wat leukere momenten zoals het familiebezoek van Nicole komt nauwelijks in beeld vandaag. Het bezoek is inmiddels bijna een uur binnen en we kunnen er nog geen zinnig woord over schrijven. We hebben al minstens 4 streamlocks voor onze kiezen gekregen en op dit moment is Nicole gewoon niet in beeld met haar familie.

De regie heeft besloten om Gina te laten zien die zichzelf opmaakt voor de spiegel. En op de andere stream zien we Cees die in gesprek is met Bjorn die achter de laptop zit. Op deze manier hoeven ze geen streamlocks meer te laten zien. Al blijft het nog steeds de vraag waarom ze zoveel streamlocks gebruiken voor het familiebezoek van Nicole. Mocht er wel nog iets leuks te melden zijn over het bezoek van Nicole dan komen we daar uiteraard nog op terug. En ook voor alle andere spannende nieuwsfeitjes blijven we maar wakker, just in Cees. :) Precies op het moment van publiceren komt er weer een streamlock. Ze stonden namelijk even stil bij de vermeende dood van Utopia fan Anthony. Nicole wilde het de hele groep vertellen door middel van een centraal, maar de regie grijpt in. Anthony is dus niet overleden, maar hier is niemand nog van op de hoogte binnen Utopia.  
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.