Probeert Mark bij Cees een reactie uit te lokken? ~ Utopia Gekte

9/28/2015

Probeert Mark bij Cees een reactie uit te lokken?

Problemen met kat Jill

We hebben al lange tijd niets meer geschreven en het is dus hoog tijd voor een nieuwe blog. Laten we beginnen met een aantal dingen die we al wel in onze nieuws blog hadden gezet. Cees kwam er begin deze avond achter dat zijn kapsalon verdwenen was. Hij had op de markt een kapsalon gekocht, heeft er toen drie hapjes van genomen. En heeft het vervolgens ''veilig'' weg gezet omdat hij op dat moment geen tijd had om het verder op te eten. Deze avond stond er kaas soep op het menu, iets waar Cees eerder vandaag al niet echt naar uit keek. Hij heeft naar eigen zeggen dus maar één kommetje soep gegeten wetende dat er nog kapsalon in de koelkast stond. Maar dan opeens komt hij er achter dat de kapsalon al weg is. Hij loopt op Mark af en spreekt hem aan. Hij verdenkt Mark van het op eten van zijn kapsalon. En dat terwijl Cees er wel gewoon zijn naam op had gezet. Mark geeft meteen toe en kan er zelf hard om lachen. Hij had zo'n trek dat de naam op de kapsalon hem er niet van weerhield om het op te eten. Cees maakt er verder geen probleem van, maar later op de avond praat hij er toch nog even over met Nicole. Nicole doet vervolgens een interessante uitspraak. In Utopia zijn ze met een spel bezig en zij denkt dat Mark dit doet om een reactie bij Cees uit te lokken. Cees lijkt een beetje verbaasd en lijkt het niet echt te kunnen geloven. Wel moet hij er nog steeds erg aan wennen hoe het in Utopia allemaal in zijn werk gaat. En dat je eten zelfs niet veilig is als je er een naam op hebt gezet.

Iets anders wat deze avond gebeurde was Nicole die een telefoontje pleegde. Ze loopt al langer met het idee om een avond/dag te organiseren waarbij ze met elkaar in debat zullen gaan over bepaalde vraagstellingen. Ze belt met Prem aangezien ze hem er graag bij wil hebben. Via de telefoon bespreken ze ook de kosten die het met zich mee brengt. Nicole wil hem 200 euro en een fles Rum betalen. Prem zou daar normaal zijn bed niet voor uit komen, maar wil dit keer een uitzondering maken, als hij zelf ook een stelling in mag brengen. Wel wil hij ook een vergoeding voor zijn reiskosten.  Later op de avond wordt er vooral gerelaxt. Mark, Rolf en Bjorn zien we darten, maar dit doen ze niet op de normale manier. Eén voor één zien we de mannen de slaapkamer in lopen om vanuit daar de pijltjes over de muur op het dartbord te gooien. Dit is natuurlijk erg lastig en lukt dan ook niet zo goed. Ze belanden overal waar ze niet horen, in de muur, op de grond en naast dat is het natuurlijk ook erg gevaarlijk. Stel dat iemand die er niks van af weet net langs loopt en een pijltje in zijn hoofd krijgt, geen fijn idee. Gelukkig gebeurde dat niet.

Ook is kat Jill weer gesignaleerd op het Utopia terrein en ze schijnt weer het een en ander te mankeren. We horen iets van een dikke plek met pus. Nicole kan het maar niet begrijpen dat de baasjes van de kat haar niet gewoon binnen houden. Rowena en Bas gaan buiten kijken of ze Jill kunnen vinden, maar op dat moment is de kat al weer weg. Later op de avond belt Bas toch nog even met de baasjes van de kat. De dame laat weten dat ze het al gezien had en dat ze de plek gister al behandeld heeft. Toch lijkt het alleen maar erger te worden en is ze dus van plan om nog maar een keer met Jill naar de dierenarts te gaan. Ook zegt ze te gaan proberen om Jill voorlopig binnen te houden.

En dan over naar wat er nu in de loods gaande is. Vele bewoners zitten aan de tafel in de horeca keuken een kaart spelletje te doen. Poker? Andere bewoners zoals Ivan en Nicole zien we samen op bed liggen. Daar wordt er wat gekletst. Ook horen we dat er morgen weer een centraal plaats zal vinden, maar iets eerder of later dan gepland stond. Hoe laat precies weten we niet, maar zien we morgen vanzelf wel. Ook Benjamin is zijn bed alvast ingekropen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.