Post voor Stefanie en Bas. ~ Utopia Gekte

9/23/2015

Post voor Stefanie en Bas.

Cees verstopt.

Ook vandaag is er weer post bezorgd voor een aantal bewoners. Deze keer mag Cees naar de brievenbus lopen en hij pakt het geheel speciaal aan. Zoals altijd zit de krant ook bij de post en Cees besluit om de post voor de bewoners daarin te 'verstoppen'. Zo is het een nog veel grotere verrassing natuurlijk. Eenmaal bij de laptops, waar Ivan en Stefanie zitten, deelt Cees de post uit. Stuk voor stuk krijgt Stefanie haar deel van de post. Het moet wel spannend blijven natuurlijk!

Tussendoor zien we op de andere stream dat Ivan een belletje aan het plegen is met betrekking tot de containers. Er is een klein probleempje dat moet worden opgelost. Een van de containers wordt namelijk niet geleegd. Ivan vraagt vriendelijk of ze dat vandaag misschien nog kunnen doen. De man aan de lijn gaat er achteraan bellen.

Cees heeft nog altijd een stapeltje post tussen de krant verstopt dat niet voor hem is bestemd. Stefanie leest haar post inmiddels al door met een glimlach dus voor haar kan het niet zijn. ''Bas! Dit is allemaal voor jouw jongen!'', laat hij weten nadat hij eerst een paar enveloppen één voor één heeft gegeven.

Met een brede glimlach neemt ook Bas de post in ontvangst. Ook voor hem kan de dag nu al niet meer stuk, mits het leuke post is natuurlijk.We zien dat Stefanie ook veel foto's heeft gekregen die ze meteen enthousiast aan Ivan laat zien. ''Oh mooi'', laat hij al snel weten terwijl Stefanie rustig door leest. ''Oh veel post hé! Kijk nou jongen'', zegt hij vervolgens tegen Bas. ''Heb je zoveel vriendjes'', vraagt Stefanie zichzelf lachend af.

Tegenwoordig doen we bijna alles digitaal. Zo ook in onze enorme Utopia Fans Facebook groep met bijna 15.000 leden. Kom jij er gezellig bij
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.