Post voor Naomi en Rob ~ Utopia Gekte

9/16/2015

Post voor Naomi en Rob

Ivan doet de koeien alleen

Dag 624 is al uren geleden van start gegaan. Helaas zijn we vandaag wat laat met onze blogs, maar we gaan ons best doen om alles weer in te halen. Laten we beginnen bij het begin. Ivan was vandaag de eerste die zijn bed uit kwam. Naomi is ziek en blijft in bed liggen. Ivan moet de koeien deze ochtend dus alleen verzorgen. Dit doet hij weer zo goed mogelijk. Nadat hij de stal onder handen heeft genomen, en de koe gemolken is, vindt hij ook nog de tijd om de koe even te borstelen, en met de koe de wei door te rennen. Cees is om half negen ook zijn bed weer uit, en om kwart over negen zien we dat Benjamin inmiddels ook zijn bed uit gekomen is. Cees kruipt achter de laptop, en Benjamin maakt iets te eten klaar. Niet veel later komt ook Bas zijn bed uit. Om tien over half tien haalt hij de post op bij de brievenbus. Dit keer zijn Naomi en Rob de gelukkigen die post ontvangen van het thuisfront.

Bas brengt de post bij Naomi die nog steeds ziek op bed ligt. '''Wat leuk'', laat ze weten, en ze gaat meteen rechtop zitten om haar post te kunnen lezen. Terwijl Naomi alvast begonnen is met lezen, regelt Bas nog een kopje thee voor haar. Naomi heeft onder andere een brief van haar ouders. ''Awh wat lief dankjewel mama''. En ook een lange brief van Giorgio. Ze is blij dat ze weer wat van hem gehoord heeft. ''Leuk zeg. [...] Thanks Gi''. Ook Rob ligt nog te slapen als Bas hem zijn post komt brengen. Maar ook hij gaat snel rechtop zitten om zijn post op bed te kunnen lezen. De andere bewoners die geen post hebben gaan trouwens gewoon door met de ochtend opstart. Mark leest een boek in bed en nieuwkomer Rowena is de keuken op aan het ruimen. 

Bij het post moment komen we steeds meer te weten. Zo is Naomi's moeder supertrots op haar. Heeft de vader van Naomi Gaby gesproken, en laat hij weten dat het goed met haar gaat. Giorgio zou onder andere ook geschreven hebben dat zijn Utopia vrienden niks hebben laten horen. Zo zou hij geen contact meer met Joey hebben.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.