Plotter uitleg, en Cees wacht al zingend op zijn bezoek ~ Utopia Gekte

9/06/2015

Plotter uitleg, en Cees wacht al zingend op zijn bezoek

Familie bezoek voor Cees

De middag is tot nu toe rustig verlopen in Utopia. Er gebeurde begin van de middag dan ook vrij weinig om te vermelden, behalve dat Stefanie zich voor de spiegel heeft staan opmaken. Nicole een taart heeft gemaakt, en dat Cees de was opgevouwen heeft. Voor de rest lijkt Cees al de hele dag enthousiast uit te kijken naar zijn familie bezoek. Eigenlijk zouden ze gister al langs komen, maar vanwege het diner, en de vele voorbereidingen die daar voor gedaan moesten worden, is het verzet naar vandaag. Cees verwacht zijn familie tussen 16:00 en 19:00. En het is voor hem dus nog heel eventjes wachten. Eerder deze middag liet hij al weten dat zijn twee oudste dochters, zijn broertje, zijn zusje en zijn huisgenote/ex langs zullen komen. Tijdens zijn volgende bezoek zal zijn andere dochter langs komen, alleen de twee jongsten willen niet, en dat kan Cees ook wel begrijpen.

Om vijf voor half vier komt er een auto het terrein op rijden. Even denken we dat Cees zijn bezoek wat vroeger is. Maar zodra we zien dat er maar twee dames in de auto zitten, weten we dat Cees dus echt nog even moet wachten. De twee dames hebben de plotter bij zich, en allemaal spullen die de Utopianen kunnen gebruiken om merchandise te maken. De Utopianen willen dit apparaat aan gaan schaffen zodat ze voortaan zelf merchandise kunnen maken en bedrukken. De dames hebben ook rompertjes bij zich, en daar wordt Gabriëlle super gelukkig van. ''Oh wat schattig, kijk hoe schattig''. Gabriëlle laat weten dat dit precies is wat ze wilde. Ze gaat hier zo goed op. ''Ik kan wel huilen hoe schattig het is''. De dames leggen uit dat je ook dingen kan bedrukken met steentjes. Alleen als je merchandise bedrukt hebt, moet je wel oppassen met het wassen ervan. Zo mag je er geen wasverzachter bij gebruiken, en mag het ook niet in de droger. Langzamerhand krijgen de bewoners steeds meer uitleg. Wat is wat, welke kleuren zijn er allemaal om te gebruiken, en wat is er allemaal mogelijk.

Cees is ondertussen in zijn eentje naar buiten gelopen. Het is zeven over vier en zijn familie is er nog niet. In zijn eentje gaat hij alvast bij de poort zitten wachten. Cees heeft er blijkbaar erg veel zin in, we horen hem namelijk zingen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.