Paardje Sasha komt naar Utopia. ~ Utopia Gekte

9/29/2015

Paardje Sasha komt naar Utopia.

Een lekker bedje.

Eerder vandaag schreven we al kort dat Ivan en Naomi lekker aan het werk waren in het weiland.
Waarom precies en wat ze deden hadden wij echter nog niet vermeld. En die schade halen we bij deze in, het is namelijk best belangrijk om nog even te melden. Later deze middag komt er een nieuw huisgenootje door de poort en speciaal voor haar hebben Ivan en Naomi alvast een lekker bedje in elkaar geknutseld.

Enkele weken geleden kwamen Henk en Calijn naar Utopia. Zij zijn van Stichting Zinloos Geweld Tegen Dieren en hadden het over het welzijn van paarden en pony's. De Utopia bewoners waren zo onder de indruk van het hele verhaal dat ze meteen een paardje adopteerden: Sasha! En zij komt later deze middag om meteen haar eigen plekje te inspecteren. Hopelijk valt het in de smaak, want voorlopig gaat ze nergens anders meer heen. Ook Sasha hoort bij de plannen van een grote gezinsuitbreiding in Utopia: Een grote boerderij met veel verschillende dieren. De shetlander is naast de vele kuikens dus de eerstvolgende uitbreiding.

Hoe denk jij over de komst van al die dieren? Kunnen de bewoners deze verantwoording wel aan? En zou jij het leuk vinden om de kinderboerderij eens te bezoeken als alle dieren aanwezig zijn of sla je dat liever over?
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.