Oude tijden herleven in Utopia? ~ Utopia Gekte

9/12/2015

Oude tijden herleven in Utopia?

Rolf moet gaan zingen.

Voordat we naar de kern van dit verhaal gaan blikken we eerst kort terug op het Utopia van vroeger. De nostalgie springt naar boven als we terugdenken aan die goede oude tijd. Wat nu met name relevant is is het volgende. Zowel oud Utopia bewoonster Isabella als Charlotte zongen de sterren van de hemel tijdens het eerste jaar van Utopia. Die twee waren regelmatig concurrent van elkaar, ook al traden ze weleens samen op in de loods. Bijvoorbeeld tijdens een Live in de loods concert. Ook toen ze beide een nummer uit hadden gebracht was er een flinke strijd losgebarsten. Die strijd speelde zich echter vooral buiten Utopia af. Fans van Isabella en fans van Charlotte deden hard hun best om hun favoriete bewoner te steunen door ze op nummer 1 in de iTunes charts te krijgen. Het schommelde behoorlijk heen en weer waardoor de ene keer Charlotte bovenaan stond en de andere keer Isabella. Tegenwoordig lijkt Isabella zich meer met muziek bezig te houden dan Charlotte. Isabella brengt binnenkort namelijk een nieuw album uit.

Enfin, waarom beginnen we hier nou over? Goede vraag! Dus tijd voor een antwoord! :-) Gabriëlle heeft een gesprekje gehad met Rolf over zijn muzikale voornemens. Ze vraagt zich af wat Rolf tegen houdt om te zingen in Utopia. Hij verklaart dat het niet zijn voornaamste doel is om te zingen. Met name de horeca en de samenwerking trekt hem meer. Wel geeft hij aan vaak complimenten te krijgen vanwege zijn stemgeluid. Echter, toen hij Bjorn om een samenwerking vroeg, liet hij weten daar geen interesse in te hebben. Bjorn zingt namelijk ook heel graag, alleen blijkbaar niet samen met Rolf. ''Hij zingt ook een beetje vals, maar hij heeft nu zanglessen genomen'', aldus Rolf. Hij laat op verzoek van Gabriëlle weten dat hij Bjorn niet voor de voeten wilt lopen. Erg zonde volgens Gabriëlle: ''Als jij iets met je stem wilt gaan doen, dan moet je dat doen''.

Als Rolf dat advies opvolgt kan er dus eventueel weer een zelfde strijd losbarsten als vorig jaar, alleen deze keer tussen twee heren. Stiekem kunnen wij niet wachten op het moment dat zowel Rolf als Bjorn een eigen single uitbrengen. Zou het er ooit van komen denk je?
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.