Op date met de drie overgebleven dames ~ Utopia Gekte

9/19/2015

Op date met de drie overgebleven dames

Wie wordt het

Van de negen dates zijn er drie overgebleven. En met die drie overgebleven dames mag Bas nu weer op date. De eerste ronde dates duurde maar vijf minuten per persoon, maar nu krijgt Bas drie dates van een kwartier a twintig minuten. Zo kan hij de dames nog iets beter leren kennen, en dit keer face to face, zonder scherm er tussen. Om vijf voor zeven zien we Bas in de lounge achter de loods zitten. Charella is de eerste dame die met Bas op date mag. De date gaat van start met drie kussen op de wang. ''Leuk dat je me gekozen hebt'', laat Charella weten. Op dat moment komen Benjamin en Bjorn al weer aangelopen. Ze komen twee glazen Prosecco en chocolaatjes brengen. Bas laat weten dat hij de date leuk vond. En het is ook top dat Charella wat met gehandicaptenzorg doet. Bas ging tijdens de date ook uitvogelen wie wie was, dus heeft daar ook een beetje op gekozen. Bas laat weten dat je in Utopia beseft wat je mist. Ook hebben ze het erover hoe het zal gaan als er een relatie uit deze date voort komt. Dan kan de dame tijdens evenementen langskomen, en een B&B boeken bijvoorbeeld. Charella zegt dat ze soms echt te lief is. En Bas biecht op dat hij haar van tevoren gegoogeld heeft. Hij kan niet op Facebook maar heeft wel foto's gezien via Google. Daar zag hij dat de dame vele verschillende looks heeft. Zo loopt ze telkens met een ander kapsel. Charella laat weten dat ze van zichzelf stijl haar heeft. Na vijftien minuten is de date weer voorbij. Benjamin en Bjorn komen Charella halen en hebben nog één vraag voor haar. ''Stel hij kiest je, zou je dan volgende week weer langskomen?''. Charella zou dat wel leuk vinden, maar Bas heeft de keus in handen.

Date twee is Didi. ''Waarom heb je mij gekozen?'', vraagt het meisje. Bas vertelt dat hij foto's had gezien, en dat waren zulke mooie foto's dat hij dacht ''die kan ik niet laten lopen''. Didi is benieuwd of Bas het gesprek ook leuk vond. ''Ja ook heel leuk''. En dan komen Bjorn en Benjamin weer Prosecco en chocolaatjes brengen. Bas komt er achter dat Didi nooit een vaste relatie heeft gehad. En dat ze zichzelf ook niet echt als schoonheidsspecialiste ziet. Ze weet nog niet zo goed wat ze echt wil. Bas is eerlijk en biecht op dat hij meestal na een tijdje al weer genoeg van iemand heeft. Maar volgens Didi kan daar verandering in komen. Didi vindt zichzelf zorgzaam en zeker niet saai. Bas noemt haar een leuke verlegen stille meid, maar wel een meid met ballen. ''Je moet ballen hebben om hier te komen''. Bas zegt zelf ook wel een beetje verlegen te zijn. Dus dat ze verlegen is is geen minpuntje. Als date twee ook weer voorbij is stellen Benjamin en Bjorn ook aan Didi de vraag ''Stel dat Bas jou kiest, zou je volgende week terug komen voor een gezellige date?''. En ook Didi zegt terug te komen.

Als laatste is date drie aan de beurt. Jackie. Benjamin en Bjorn komen ook tijdens deze date weer chocolade en Prosecco brengen. Jackie laat weten dat ze Bas eigenlijk niet kent en dat ze ook niet echt naar Utopia kijkt. Haar ouders kijken Utopia. Ze heeft zichzelf ook meer als bluf opgegeven. Ze wil graag weten waarom Bas op zoek is naar een relatie. Bas zegt dat hij gewoon iets mist in bed. En dan bedoeld hij niet de s*ks. Hij mist gewoon iemand waar je alles mee deelt. En Jackie denkt daardoor dat Bas zich hier dus heel eenzaam voelt. Bas zegt van niet, hij mist gewoon net dat ene dingetje hier. Jackie laat weten dat ze Bas de sympathiekste vind die in Utopia rondloopt. En ze heeft zich opgegeven meer zo van ''waarom ook niet. kan altijd kijken''. Bas en Jackie steken samen een sigaretje op en kletsen rustig verder. Jackie is 21. Ook als deze date voorbij is stellen Benjamin en Bjorn haar de vraag of ze volgende week nog terug zou komen voor een date, als Bas voor haar zou kiezen. Jackie ''denkt'' het wel.Date één
Date twee
Date drie

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.