Ook Rowena krijgt alles te horen van Cees. ~ Utopia Gekte

9/24/2015

Ook Rowena krijgt alles te horen van Cees.

Ventileren en poetsen.

''Zo, ik had lekker een aanvarinkje met Rolf hahaha. Er komt vanmiddag controle en de vaatwasser stond nog steeds vol. Mark en ik kijken in die afwasmachine, stonk als de hel! Die was nog steeds niet gedaan dus Mark roept hem er bij. Beweert hij dat het al een keer gedraaid was! Die gozer liegt alles bij elkaar'', legt Cees uit. Rowena is degene die het allemaal mag aanhoren want zij kwam even een emmertje legen en weer vullen in de keuken. En wie langs Cees loopt krijgt zonder uitzondering lange verhalen te verduren over alles wat hij mee maakt.

Je vraagt je misschien af of er ook nog mensen zijn die wél werken en opruimen en schoonmaken. Natuurlijk vanwege het centraal van vanochtend. Nou, tussen alle persoonlijke gesprekken en ruzies door vordert de grote schoonmaak best goed. Zelfs Cees heeft tijd over voor het schoonmaken tussen al het praten door.

Gabriëlle en Naomi zijn inmiddels een soort van begonnen met het reclamebord opnieuw verven. Wim is druk bezig met de enorme raamkozijnen die de loods meer licht moeten geven. Rowena is buiten op het terrein druk in de weer. Ivan en Bas zien we ook troep opruimen buiten. Al met al is iedereen wel lekker bezig op dit moment en de dag is nog lang niet voorbij. Er kan een hoop gedaan worden als je met zijn allen vroeg uit bed komt!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.