Onenigheid tussen Gabriëlle en Cees, en slecht nieuws voor Bas ~ Utopia Gekte

9/23/2015

Onenigheid tussen Gabriëlle en Cees, en slecht nieuws voor Bas

''Ik denk ook even een opdrachtje''

Eind deze middag hadden Gabriëlle en Cees weer even wat onenigheid. Cees staat zoals gewoonlijk weer druk te werken in de keuken. En Gabriëlle ergert zich blijkbaar aan hoe Cees dan doet. ''Moet je niet zuchten. Je gaat daar zelf staan terwijl het iemand anders zijn taak is. [...] Moet je niet klagen. Maar je hebt het heel zwaar. Ik snap het. [...] Je gaat er zelf staan. Altijd klagen. En maar mopperen en maar mopperen. Sorry hoor. Maar moet hij zelf weten'', roept ze vanaf de andere kant van de loods. Terwijl Cees in de keuken gewoon verder gaat met schoonmaken, horen we dat Rowena die bij Gabriëlle staat denkt dat het een opdracht is. ''Ik denk ook even een opdrachtje''.

Eerder deze middag was er ook al minder leuk nieuws. Bas had weer mail van zijn date Didi, maar een minder leuke mail dan Bas gehoopt had. ''Hé lieverd, ik heb super veel zin in zaterdag. [...] Het is alleen een beter idee als ik zaterdagavond gewoon weer naar huis ga en niet blijf slapen'', leest Bas hardop voor. Bas baalt er zichtbaar van. En volgens Nicole vertrouwt Didi hem niet. ''Vertrouwt ze me niet?'', vraagt Bas hardop. ''Nou dat is een goed begin. [...] Wat moet ik hier nou mee?'' Het lijkt er op dat Bas wel een beetje teleurgesteld is. Hij had zich er natuurlijk al helemaal op verheugd. Didi had tijdens haar date aangegeven dat ze het zeker leuk zou vinden om te komen overnachten. Nicole probeert Bas dus maar een beetje gerust te stellen door te zegen dat ze in ieder geval wel gewoon langs komt.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.