Nieuwkomer Rowena heeft eerste breek momentje ~ Utopia Gekte

9/17/2015

Nieuwkomer Rowena heeft eerste breek momentje

Het is zwaarder dan ze dacht

Iets voor half elf barst Rowena in de slaapkamer in tranen uit. Op dat moment zitten er nog meer dames in de slaapkamer die er meteen voor haar zijn. Volgens de dames is het een soort reality slap. Rowena heeft het echt wel naar haar zin in Utopia. Zolang ze bezig is is er niks aan de hand, maar dan in de slaapkamer is het opeens stil en rustig, en dan gaat ze nadenken. Dan mist ze haar vriendje en denkt ze aan hem. Gelukkig kan Rowena rekenen op de steun van haar vrouwelijke mede Utopianen. "Thanks voor het troosten dames''. Rowena merkt gewoon dat het zwaarder is dan ze dacht. En soms slapt het haar dan gewoon in haar face. Rowena heeft belooft sterk te zijn ''dus het is f*ckt up''. Volgens de dames weet niemand hoe heftig of zwaar het in Utopia is, behalve de mensen die er gezeten hebben. Rowena vind het gewoon zwaar, alsof ze iets mist. Ze herkent dit gevoel niet. Het is gewoon iets waar ze mee moet dealen. ''Focus'', laat Gabriëlle weten. En volgens Naomi moet ze gelijk aan de gang gaan. Rowena zegt dat ze wel op haar plek is. Ze denkt het hier wel te kunnen vinden met iedereen, daar maakt ze zich niet zo'n zorgen om, het is puur thuis. Dealen met dingen waarvan ze niet had verwacht dat het zo zwaar zou zijn.

''Je kan altijd naar ons toe komen'', laat Naomi weten. Maar Rowena wil niet ''winen'' en zeuren. Rowena heeft het gevoel dat ze het onderdrukt. Nu onderdrukt ze haar gevoelens ook zwaar. Gabriëlle zegt dat ze niet zo'n hoge druk op zichzelf moet zetten. ''Je doet het hartstikke goed, huil maar gewoon hoor''. Rowena zegt dat ze gewoon een gevoelig persoon is. ''Sta je mannetje hier, sta op je strepen. Als je iets wil doen doe het. En je mag ook een grote bek hebben. Soms alleen dan luisteren mensen'', adviseert Gabriëlle. Rowena hoopt dat ze live streamen, want op televisie wordt het natuurlijk heel anders in beeld gebracht. Rowena is blij met de dames. En ze is blij dat ze voor haar gevoel wel een draai heeft gevonden. ''Als je iets niet weet vraag het'', laat Gabriëlle weten. Voor Rowena voelt het gewoon al zo lang. Maar als ze uit dit gevoel raps schrijft komen er mooie dingen uit. Dus ze gaat maar gewoon veel schrijven. Rowena denkt ook na of ze het het waard vind. Naomi zegt haar dat het het echt wel waard is. Rowena wil muziek maken, en wil hier echt zijn, maar ergens maakt het haar ook bang dat ze nog lang niet thuis is. Terwijl ze wel hier wil zijn. Dat maakt haar bang. ''Shit man, op dag vier. Ik voel me nu al zo''.

Naomi laat weten dat Rowena het missen om moet zetten in het ernaar uitkijken, en mensen trots willen maken. ''Van dag tot dag leven. Weet je hoe snel het gaat. Je gaat van Utopia houden hoor'', vult Gabriëlle aan. En volgens Naomi komt het ook wel goed. Rowena is in ieder geval blij dat het er weer even uit is. Rowena zegt dat ze meteen gaat trouwen als ze uit Utopia komt. En de dames zijn allemaal uitgenodigd. Rowena voelt zich wel veilig in Utopia, ze zorgen goed voor haar. ''Dat is wel heel fijn''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.