Nieuwe single voor oud Utopia bewoner Danny diëgo. ~ Utopia Gekte

9/24/2015

Nieuwe single voor oud Utopia bewoner Danny diëgo.

Boom Chica Chica.

Danny Diëgo was eerder dit jaar kortstondig te zien in het SBS programma Utopia en presenteerde afgelopen zomer zijn debuutsingle “Oyalela”, waarmee hij veelvuldig in de media te zien en te horen was. Zo was hij in diverse TV programma’s te zien en stond hij op het podium van “Sterren Muziekfeest Op Het Plein” in Heereveen.

Met “Boom Chica Chica” heeft hij een perfecte opvolger in handen waarmee hij zijn zangcarriere verder gaat uitbouwen. Voor het vrolijke en dansbare “Boom Chica Chica” dook Danny wederom de studio in met producer Niels Lingbeek en het resultaat mag er wezen. Uiteraard is een even zo vrolijke videoclip geschoten waarmee Danny volop op de clipkanalen te zien is. (bron)

Ook oud Utopia deelneemster Isabella Smit timmert nog altijd aan de weg. Via haar nieuwe website worden we allemaal op de hoogte gehouden van haar avonturen. Zo komt binnenkort haar nieuwe single uit. 


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.