Nieuwe inwoner Rowena loopt Utopia binnen ~ Utopia Gekte

9/14/2015

Nieuwe inwoner Rowena loopt Utopia binnen

Daar is nummer vijftien

De vijftiende bewoner heeft erg lang op zich laten wachten maar om 12:53 is het eindelijk zover. Nieuwe inwoner Rowena komt met kist en al het terrein op lopen. Haar kist laat ze bij de poort staan, en ondertussen mompelt ze hardop in zichzelf. ''Volk!'', gilt ze over het terrein. Rolf is de eerste die haar tegemoet komt lopen. ''Ik ben Rowena, ik ben de nieuwe inwoonster''. 

''Het feestje kan beginnen, want Roowtje die is binnen'', gilt ze enthousiast. Bij de loods aangekomen kust ze ook de andere bewoners. ''Rowena aangenaam''. Ze geeft aan het nu wel spannend te vinden, maar ook vooral heel leuk. Gabriëlle zegt een beetje in shock te zijn, ze had niet verwacht dat er nu iemand binnen zou komen lopen. Rowena laat weten dat ze wel een wervelwindje is. Ze kan ook wel kalm zijn, maar is nu hyper hyper. 

Terwijl de bewoners zich op de bank verzamelen halen Rolf en Bjorn alvast de kist van Rowena op bij de poort. Bas schijnt Rowena al te kennen van de casting, en maakt meteen allemaal grapjes met haar. Het voorstellen moet nog beginnen, daar meer over in een nieuwe blog op Utopia Gekte.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.