Nicole trekt een sprintje naar de poort. ~ Utopia Gekte

9/12/2015

Nicole trekt een sprintje naar de poort.

Familiebezoek aan de deur!


Voor Nicole kan de dag niet beter beginnen. Ze krijgt familiebezoek en nog best vroeg ook vergeleken met andere familiebezoeken. Deze ochtend ontvangt zij haar moeder, een vriendin van haar moeder, haar ex-man en twee vrienden op het terrein. Het is nog geen 11 uur 's ochtends of haar familie wandelt al door de poort. Nicole gaat er op af en knuffelt er natuurlijk op los. Na het weerzien loopt het hele gezelschap linea recta naar de achterkant van de loods want er moet gerookt worden. Er volgt dan ook meteen een streamlock als Nicole zichzelf hardop afvraagt hoe ze dit gaan monteren voor de televisie.

Steeds meer bewoners komen naar de rookplek lopen om de familie van Nicole te begroeten. Zonder duidelijke reden krijgen we meteen de tweede streamlock voor onze kiezen en is er weer niks te volgen op de livestreams. Geen goed begin dus en erg vervelend voor alle kijkers en lezers, want wij willen graag alles meekrijgen. Een van de eerste dingen die de moeder van Nicole laat weten is dat ze niet nog meer mag afvallen.

We komen later vandaag weer terug op het familiebezoek van Nicole. De komende drie uur mogen ze nog in Utopia verblijven. Eerst gaan we door naar heel ander nieuws. Gisteren ging namelijk het verschrikkelijke nieuws rond dat Anthony Boot is overleden. Anthony is een fervent Utopia fan en was ooit de date van Tineke in Utopia. Het gaat om de man met de rode sjaal, iets waar hij om bekend stond. Ook heeft hij zelfs een tatoeage van Utopia. Hij zou zijn overleden aan een hartstilstand en alle Utopia kijkers waren vanzelfsprekend geschokt door dit onverwachtse nieuws. Hij was pas 56 jaar. Vandaag echter blijkt dat Anthony helemaal niet is overleden. Hij heeft een pittige ruzie met oud Utopiaan Tineke op Facebook hierover. Zelf zegt Anthony in coma te hebben gelegen en dat iemand anders zijn dood op Facebook heeft geplaatst. Velen twijfelen daar echter aan en dat zorgt voor heftige reacties op social media. Hoe dan ook, Anthony is gelukkig niet overleden en dat moeten we even met jullie delen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.