Nicole: ''Geen gezeik, drama en gezeur''. ~ Utopia Gekte

9/01/2015

Nicole: ''Geen gezeik, drama en gezeur''.

De laatste maanden rust?

We borduren nog even voort op het eerdere gesprek tussen Ivan, Nicole en Benjamin. En later ook Rob. Er gaan veel wilde plannen rond, maar elk plan heeft net zoveel voor als tegenstanders. Ook als Rob oppert om een groot gezamenlijk project te beginnen krijgt hij niet iedereen meteen mee. Ivan geeft meteen al aan om dat los te laten, want je krijgt nooit de hele groep met alle neuzen dezelfde kant op. Het viertal bespreekt vervolgens welke personen wel mee zouden werken. Zo komt onder andere de naam van Bas voorbij, al heeft Nicole daar ook weer twijfels over. Dat het niet makkelijk gaat worden is zeker. En of er een groot gezamenlijk project gaat komen binnenkort vooralsnog niet.

Hoewel Nicole ook vele idee├źn oppert, bekritiseerd en doordenkt, komt ze met een stellige opmerking: ''Ik wil de rest van mijn tijd ontspannen doorbrengen. Geen gezeik, drama en gezeur''. Ook voor een eventuele metamorfose van de loods wil ze zelf niet de handen uit de mouwen steken. Een aannemer en een bouwteam lijkt Nicole een strakker plan. Dat ze nog steeds op die vervelende 'kut bedden' met 'kut matrassen' liggen kan ze ook niet begrijpen.

Er komen veel wilde plannen voorbij dus er is in ieder geval weer creativiteit te bespeuren in de loods. Van een badhuis op de akker tot een windmolen. Alles lijkt weer mogelijk te zijn in Utopia. Geven ze ons valse hoop of gaan ze in 2016 weer lekker knallen?
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.