Nicole en Ivan slapen toch weer in het Cordwood ~ Utopia Gekte

9/03/2015

Nicole en Ivan slapen toch weer in het Cordwood

Cees gaat niet kunnen slapen

Terwijl vijf/zes bewoners nog een after party houden in het zwembad, kruipen de andere bewoners alvast hun bed in. Ivan en Nicole zijn om kwart voor één de eerste twee bewoners die we in beeld krijgen. Ivan ligt al in bed en Nicole is boven op hem gekropen om nog even te knuffelen en te kussen. Een aantal minuten later zien we Nicole naast Ivan in bed kruipen, maar niet voor lang. Ze staan samen op uit bed, nemen dekens en kussens mee, en gaan richting het Cordwood. Een tijd terug in het centraal werd er nog een probleem gemaakt over Cees die in de wellness of het Cordwood sliep. Toen is er voor zover wij weten afgesproken dat de bewoners daar niet meer zouden slapen. Oké soms zou er een uitzondering gemaakt kunnen worden, maar dan zou er toestemming gevraagd worden in de groep dachten wij. Hoe dan ook, Ivan en Nicole kruipen dus samen met eigen dekbed en kussens het B&B bed in.

Om vijf over één zien we Cees zichzelf uitkleden bij zijn eigen bed in de loods. Hij lijkt wel gewoon in de loods te gaan slapen deze nacht. Of nee, hij kleed zich alleen om. Cees gaat nog niet slapen en gaat er nu al vanuit dat hij vannacht niet in slaap zal kunnen komen. ''Wacht maar tot iedereen binnen komt'', vertelt hij tegen Wim, die wel net zijn bed in gekropen is. Cees ziet het al helemaal voor zich. Vooral Gina. Volgens Cees zijn ze nu allemaal drankjes aan het drinken bij Baas Beach. ''Weet je waar Ivan nu ligt?'', vraagt Cees aan Wim, al is het niet echt een vraag. Want Cees weet al dat Ivan samen met Nicole richting het Cordwood gegaan is. ''Ik mocht er bij komen zei hij'', laat Cees weten. en tegen Wim zou Ivan hetzelfde hebben gezegd.

Om kwart over één zien we Naomi en Gabriëlle ook hun bed in kruipen. Gabriëlle lijkt deze avond weer beneden bij Naomi in de blauwe slaapkamer te gaan slapen. Maar eerst nog even kletsen. Naomi laat weten dat als ze echt dronken is. Dat ze dan praat als Kim Feenstra. En volgens Naomi gaat die stem dan ook niet meer weg.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.